|
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα που θα με βάλετε στην πρίζα να πάρω νέα μηχανή
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι μου θυμίζει αυτό το ψάρι!!
Θα ήταν καλύτερα να την έκανες 800χ600 τουλάχιστον να βλέπαμε καλύτερα! Δεν είναι κουνημένη. Στα όρια θα έλεγα, αλλά με ένα πέρασμα ενός φίλτρου στο photoshop θα ήταν πεντακάθαρη. Δεν είναι κάτι λάθος, αλλά θεωρώ επειδή οι λάμπες δεν είναι λευκού φωτός, μπερδεύουν τη μηχανή και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι΄λίγο προς το κόκκινο. Εδώ πάλι επέμβαση στο photoshop. Και τέλος καλο είνια να μην κεντράρουμε το θέμα μας αλλά να το βάζουμε λίγο αριστερά ή δεξιά,. Αυτό το καταφέρνουμε κλειδώνοντας την εστίαση (πατημένο λίγο το κουμπί) και επαναπροσδιορισμό μετα του κάδρου. Να και μια γρήγορη εεξεργασία!! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Μπράβο Μανώλη. Ωραία προσπάθεια. |
|
||||
|
||||
![]()
φυσικά περιμένουμε και άλλες. πολύ καλή προσπάθεια! βρείτε φωτογραφίες που ΣAΣ αρέσουν και καθήστε και βρείτε γιατί σας αρέσουν. ίσως να έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία (κάδρο, σύνθεση, επεξεργασία) που λένε οι ειδικοί ότι ΠPEΠEI NA έχει μια σωστή φωτογραφία.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σαν πρώτη προσπάθεια δεν είναι άσχημη πιστεύω όσο το παλεύω το θέμα όλο και κάτι καλύτερο θα γίνει πιστεύω!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φώτα ςας | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 16-05-07 23:18 |
Τα φώτα σας | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-07 11:38 |
Τα φώτα σας για φώτα!!! | tsikis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-07 15:01 |
Τα φώτα σας... | guppies_2 | Ζωοτόκα | 6 | 30-01-07 03:26 |
τα φώτα σας παρακαλώ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Malawi | 6 | 10-02-06 23:41 |