|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ, το άνοιξα. Έχει καπάκι από την πάνω μεριά που είναι κολλημένο με θερμοσιλικόνη. Με ένα κατσαβιδάκι το ξεκόλλησα λίγο-λίγο και φανερώθηκαν ballast, καλωδιώσεις και το βίδωμα των fittings. Αν κόψω τον πάτο του, βγαίνει άνετη θέση και για δεύτερη λάμπα.
81 lt ![]() 8 tiger barbs - 1 anchistrus - 3 ottos - 15 caridina japonica JBL Cristalprofi 250 external filter - DIY CO2, 3 x 15W Sylvania Gro-lux Το χαλίκι επειδή το ματιάσατε, πλέον μαύρισε από το κακό του... |
|
||||
|
||||
![]()
Το είπα ο άνθρωπας!
![]() Δεν χρειάζεται να κόψεις τίποτα! Με στεγανά ντουί βάζεις την δεύτερη λάμπα προς την μεριά του ανοίγματος! Βιδώνεις στο καπάκι και τα μπάλαστ κλπ στο κουτί που μόλις ξεκόλησες! (τώρα όσον αφορά τα στεγανά με δυο λάμπες όπως είπε και ο Netblues δεν θα πιάνει υγρασία οπότε...!
|
||||
|
||||
![]()
Εγω νομιζα οτι ηθελες να το ξηλωσεις ολο...
Παλι ομως θα πρεπει να βγαλεις τον πατο του κουτιου για να βαλεις λαμπα...
|
||||
|
||||
![]()
Θανο μπορεί να το βάλει και προς την μεριά του καπακιού που ανοίγει! το έχω κάνει σε πολλά και είναι μια χαρά!!!
|
||||
|
||||
![]()
Α! Τωρα καταλαβα τι εννοεις...
Ναι μπορει, μια χαρα μπορει... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θέλει βέβαια τα ντουί που έχουν δυο βίδες στην βάση και ως βάση χρησιμοποιούμε το καπάκι! (είναι και ακριβά τα άτιμα)
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό είπα και πιό πάνω, θα κόψω τον πάτο να περνάει το φως προς τα κάτω. Αφήνει και πίσω ωραίο χώρο για μιά 12ιντση για moonlight...
Λίγο σκοτεινό στις άκρες είναι μόνο, οι 60cm που χωράει, αφήνουν κενό 10cm από κάθε μεριά...
81 lt ![]() 8 tiger barbs - 1 anchistrus - 3 ottos - 15 caridina japonica JBL Cristalprofi 250 external filter - DIY CO2, 3 x 15W Sylvania Gro-lux Το χαλίκι επειδή το ματιάσατε, πλέον μαύρισε από το κακό του... |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι αληθεια. Γενικα 80αρι ενυδρειο με τ8 για φυτεμενο ειναι μαλλον μπελας. Για αυτο και εγω εβγαλα το ρημαδιασμενο αυτο καπακι, εριξα χυμα απο πανω λαμπες, πολλες λαμπες και ειμαι μια χαρα. Ουτε καπακια, ουτε ανοιξε κλεισε. Το μονο που θα πρεπει να υπαρχει ειναι μια αντιστροφη οσμοση για τις συμπληρωσεις της εξατμισης. Αργοτερα βαζω και ενα κρεμαστο φωτιστικο και τελειωσαμε...
|
||||
|
||||
![]()
λιγοτερο απο 10 cm δεν ειναι παραπανω απο 5 αλλα αυτηχως εχει και αυτο για τα ανεμηστηρακια αλλιως δεν χωρανε πουθενα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός σε φυτεμένο ενυδρείο | celica192tsport | Δίσκοι | 14 | 30-03-06 17:50 |
Φωτισμός και ανακλαστήρες | silveraro | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 12-12-05 15:15 |
Φωτισμός, νερό και φιλτράρισμα σε ενυδρείο με δίσκους | nigeron | Δίσκοι | 19 | 05-09-05 16:47 |
Φωτισμός και φυτά - Αρχικά αποτελέσματα kai απορίες | vsavvas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 19-03-03 20:42 |