|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε chris the trik ποσα εκατοστα ειναι το ανεμηστηρακι της φωτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά είναι 12αρι δηλαδή ανεμηστιράκι από κουτί pc.
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμένο τώρα που το μέτρησα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συνηθως βαζουμε 8αρια ανεμηστηρακια περισσοτερο για να αποφυγουμε τον ενοχλητικο θορυβο.....
για οσους παντως δεν πιανουν τα χερια τους θα μας ερθουν ετοιμα σετ ανεμιστηρων που θα προσαρμοζονται πανευκολα στο ενυδρειο μας..... stay tuned..... ![]() ![]() Moderator note: με αφορμή αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους επαγγελματίες ό,τι έχει να κάνει με προβολή, διαφήμιση, ανακοίνωση ή γνωστοποίηση για διάφορα εμπορεύματα, να γίνεται μόνο στη σχετική κατηγορία. Ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 08-05-07 στις 07:49 |
|
||||
|
||||
![]()
Εδω θα διαφωνησω...
Οσο πιο μεγαλα τα ανεμιστηρακια, τοσο περισσοτερο αερα μετακινουν με τις ιδιες στροφες, οποτε δουλευοντας τα σε χαμηλοτερες στροφες πετυχαινουμε το ιδιο αποτελεσμα με λιγοτερο θορυβο. |
|
||||
|
||||
![]()
Παω και γω επιγοντως για ανεμιστηρακια!Στα 400λιτρα ποσα χρειαζομαι για να εχω σταθερα 27βαθμους οταν εξω εχω 43 και σπιτι 38?!Εγω αντεχω το βρασμο,τα ψαρια οχι!!
|
||||
|
||||
![]()
εγω στα 300λιτρα πηρα δυο 8 cm και ενα 9cm.τα 2 θα φυσανε πανω στη σταθμη του νερου και το μεγαλυτερο θα βγαζει εξω τον αερα.
επισης πηρα οχι μετασχηματιστη αλλα τροφοδοτηκο (12ευρω) 2000mA μου ειπε οτι αυτο ειναι καλυτερο κατα ποσο αυτο ειναι σωστο το μελλον θα δειξει και κατι αλλο οσο ποιο πολλα φουρφουρια χτυπανε πανω στο νερο τοσο μεγαλυτερη θα ειναι και η εξατμηση?(του νερου ε) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που θα βρω Eliwell στην Θεσσαλονικη? | Nik25 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 05-06-08 12:36 |
Eliwell | yiatse | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-04-07 22:06 |
Πρόβλημα βρεγμένος eliwell !!!! | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 10-02-07 20:03 |
Eliwell IC915 | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 60 | 02-02-07 09:07 |
Ρυθμίσεις Eliwell IC915 | nekcharis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 08-08-06 13:15 |