|
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να μηδενίσουν και τα Νο2
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε όλους,
Μετρησεις πριν μια ώρα: NO3=<1.0 (περιπου στο 0,8 ) ΝΟ2= 0 NH3=0 KH=5 GH=11 PH=<8 (περίπου 7,8 ) Μετρήσεις με ΑΡΙ υγρα τεστ και JBL υγρο τεστ για το ΡΗ. Δηλαδή τώρα έχει στρώσει το ενυδρίο;;; To GH και το ΡΗ είναι πολύ ψηλά; ή είναι σε υποφερτα επίπεδα; Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εκανες πολλες αλλαγες νερου ειναι λογικο..
Αλλα σιγουρο θα ειναι το στρωσιμο αν σε μερικες μερες χωρις αλλαγες εχεις μονο ΝΟ3 χωρις NH3 και Νο2 |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλλαγή νερού έγινε πριν 3 μέρες και οι μετρησεις χθες. Θα ξανακάνω μετρήσεις σε 3-4 μέρες που θα έχει ολοκληρωθεί μια βδομάδα χωρίς αλλαγή και ελπίζω να είναι όλα καλά...
Με τα ψάρια τελικά τι να κάνω υπάρχει κάτι που μου προτείνεται για συνδιασμό;; |
|
||||
|
||||
![]()
Μελέτησε λίγο τις ποιο πάνω απαντήσεις και αν κανένα από τα ψάρια που έχεις δεν ειναι τελικά αυτό που θέλεις τα ξαναλέμε!
|
||||
|
||||
![]()
Εχω αρχίσει την μελέτη για να δω τα χαρακτηριστικά και το προφίλ των ψαριών που έχω αλλα και αυτώ που θα ήθελα να βάλω...
Φαντάζομαι ότι τον κύριο ρόλο θα παίξουν τα χαρακτηριστικά του νερού δηλαδή σκληρότητα και ΡΗ .. Θα επανέλθω με νεότερες απορίες ![]() Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε όλους,
Μετρησεις χθες μεσημερι (δηλαδη μια βδομαδα χωρις αλλαγη νερού) Μετρήσεις με ΑΡΙ υγρα τεστ NO3=<10 (περιπου στο 8 ) ΝΟ2= 0 NH3=0 KH=5 GH=11 PH=<8 (περίπου 7,8 ) με τεστ της ΑΡΙ ΡΗ=7,8 (με υγρο τεστ της JBL Τα τιγρακια και το elephant nose ειναι μια χαρα και κεφάτα αλλα τα pangasius δεν ειναι στα καλυτερα τους, καθονται στο βυθο εδώ και 3 μερες χωρις ορεξη για φαγητο. Οι μετρησεις τωρα δείχνουν οτι έχει στρώσει το ενυδριο;; Αλλαγη νερου να κάνω κανονικα στις 7 μερες η να το καθυστερησω στις 2 βδομαδες για να ολοκληρωθει το στρωσιμο; ευχαριστω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το επόμενο βήμα; Παρακαλω τη βοήθειά σας. | manoussos | Malawi | 4 | 03-11-06 22:41 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου...παρακαλώ τη βοήθειά σας... | GIWRGOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-02-06 21:36 |
Αυγά corydoras εμφανίστηκαν!παρακαλώ την βοήθειά σας! | GIWRGOS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 01-02-06 19:15 |
Σκέφτομαι για DIY ενυδρείο.Την βοήθειά σας παρακαλώ. | Johnkokk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-02-05 22:41 |
Άρρωστα Cardinal. Παρακαλώ θερμά την βοήθειά σας :( | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 25 | 12-02-03 13:55 |