|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα μου επιτρέψετε να το κάνω λίγο οικογενιακί υπόθεση μιας και ο asourtzo είναι ο ξενητεμένος μου αδερφός ..
![]() επιτέλους αδερφέ αποφάσησες να κάνεις παρουσίαση ?? χέρομαι που βλέπω ότι όλα όσα λέγαμε τόσο καιρό ποιάνουν σιγά σιγά τόπο !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα διαφωνήσω με το ότι 2 botia locachata μόνα τους θέλουν 200λτ. Έχω 3 σε 180 μικτά εδώ και περίπου 1 1/2 χρόνο και δεν φαίνεται να ασφυκτιούν, το αντίθετο μάλιστα. Είναι πολύ ενεργητικά ψάρια και καλό είναι να είναι τουλάχιστον 3 ώστε να μην ασχολούνται με τα υπόλοιπα. Τώρα τι γίνεται μαζί με τα kribensis ειδικά όταν αυτά γεννήσουν είναι άλλη ιστορία.
Με τις λάμπες μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος; Κάτι δεν μου πάει καλά, για έλεγξε τις πάλι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
MEPIKES MIKROALAGES KAI MEPIKES AKOMA PHOTO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελουσ παρουσιαση | prodigy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 18-06-09 14:04 |
Παρουσιαση Αμαζονιου Look | Stilatos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 25-03-07 15:54 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | Βασίλης Μαιόπουλος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 57 | 19-03-07 22:13 |