|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μείωσε την φωτοπερίοδο για να βρεις σιγά σιγά την άκρη με την άλγη 12 ώρες είναι πολύ για ενυδρείο που δεν είναι full planted!
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 05-05-07 στις 17:22 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Πριν λίγο παρατήρησα ότι ο ένας δίσκος τσιμπάει τον άλλο με αποτέλεσμα ο ένας να κρύβεται και ο άλλος να κόβει βόλτες...όπως μου είπαν όταν ρώτηυσα γιατι συμβαίνει αυτό μου είπαν ότι αυτό γίνεται μέχρι να εγκλιματιστουν και για να σταματήσουν να το κάνουν αυτό πρέπει να βάλω ένα μαυρο σεντόνι πάνω από το ενυδρείο και να κλισω τα φώτα για μια μέρα... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....? ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Carebean pirate : 05-05-07 στις 16:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να σβήσεις τα φώτα για μια σήμερα και να αφήσεις τα ψάρια να ηρεμίσουν! ¶λωστε αν διαβάσεις θα δεις οτι οι δίσκοι είναι κυριαρχικά ψάρια!
Γι'αυτό και συνήθως προτείνουμε σ'ένα ενυδρείο να μπαίνουν ταυτόχρονα το σύνολο των δισκο-κατοίκων για να μην είναι έντονα αυτά τα φαινόμενα!
|
||||
|
||||
![]()
Θα ανάψω σε λίγο τα φώτα και ελπίζω να μπορουν να είναι μαζί και να μην μαλώνουν...
![]() Κάτι άλλο που με απασχολεί είναι αν πρέπει να βιαστώ να βάλω και τους υπόλοιπους δίσκους (υπολογίζω ακόμα 2-3 και τέλος) για να μην έχω άλλα προβλήματα με την κυριαρχία των δισκων, να αγοράσω εξωτερικό φίλτρο αφου η φιλτρανση μου δεν ειναι αρκετή ή να ασχοληθω λίγο με το aquascaping.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
...και χριστοφορε,οσο λιγοτερο και γρηγοροτερα βαζεις τα χερια σου στο ενυδρειο για τη συντηρηση ,τοσο λιγοτερο στρες δημιουργεις στα δισκακια σου.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιστορία ...πόνου !!! | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-12-06 00:06 |
Η ιστορία ενός Oscar.. | soulmate | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 21-05-04 00:10 |