|
|
||||
|
||||
![]()
Το αν επαρκεί το co2 που εκπνέουν τα ψάρια σου θα 'ελεγα πως όχι δεν επαρκεί αν θέλεις μια γρήγορη ανάπτυξη των φυτών σου.Θα χρειαστεί να χορηγήσεις επιπλέον co2 αλλά και ελάχιστες ποσότητες λιπασμάτων.Στα λίτρα που έχεις όμως κατι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα (άλγες). Αν πάλι θέλεις απλώς να τα διατηρήσεις τότε άστα όπως έχουν, με επιφύλαξη για την καμπόμπα που έχεις περισότερες απαιτήσεις από την ελοντέα .Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να φαγωθούν από τα χρυσόψαρα σου .
Με τα αυγά τι γινεται? Υ.Γ.Θα σε παρακαλούσα ερωτήσεις που δεν έχουν σχέση με το κεντρικό θέμα της συζήτησης να γίνονται στις ανάλογες ενότητες . |
|
||||
|
||||
![]()
Τα αυγά πλέον δεν υπάρχουν. είχαν μείνει κανα δυο διαφανή τα οποία απομάκρυνα κατευθείαν όπως με συμβουλέψατε. Πες με αναίσθητο αλλά όπως και να είχε το πράγμα θα άφηνα την κατάσταση στα χέρια της μαμάς φύσης. δεν επεδίωκα την αναπαραγωγή και απλά μου έτυχε, πράγμα που με χαροποίησε πολύ καθώς φαντάστηκα ότι τα ψάρια μου είναι ευχαριστημένα πλέον με το καινούριο μου περιβάλλον και οι συνθήκες του νερού πλησιάζουν τις ιδανικές για αυτά (αν εξαιρέσεις την στενότητα του χώρου).
Μίλησα με τον πετ-σοπά μου και δέχτηκε να τα πάρει για την ανεύρεση ανάδοχης οικογένειας. Όσο πιο πολύ το σκέφτομαι όμως τόσο πιο πολύ στεναχωριέμαι γιατί απλά δεν ξέρεις που θα καταλήξουν και αν άλλος θα τα έχει όπως εγώ και αν θα τα βάλει στα σωστά λίτρα. Αν ήμουν Θεσσαλονίκη ή Αθήνα θα πόσταρα για να τα χαρίσω σε κάποιον αλλά...... Όσον αφορά την ερώτηση για τα φυτά χίλια συγνώμη Σωκράτη, απλά βγήκε πάνω στον ειρμό.
|
|||
|
|||
![]()
""καθώς φαντάστηκα ότι τα ψάρια μου είναι ευχαριστημένα πλέον με το καινούριο μου περιβάλλον και οι συνθήκες του νερού πλησιάζουν τις ιδανικές για αυτά (αν εξαιρέσεις την στενότητα του χώρου).""
Εσυ λογικα σκεφτηκες διοτι δεν ηξερες οτι το ισχυρο στρες ειναι λογος για αναπαραγωγη .
|
||||
|
||||
![]()
Πρώτη φορά το ακούω αυτό! Συνήθως το αντίστροφο ισχύει...
|
|
|||
|
|||
![]()
Φαντασου εναν μηχανισμο που τον ενεργοποιει ο κινδυνος απωλειας της ζωης του οργανισμου.
Ετσι οταν οταν στρεσαριστουν για να μπορεσει να διαιωνιστει το ειδος ενεργοποιηται ο μηχανησμος της αναπαραγωγης. παραδειγματα απο την βιομηχανια του ειδους: αναπαραγωγη τσιπουρας ,λαυρακιου,χτενιου,στρειδιου :με ισχυρο σοκ θερμοκρασιας η αλατοτητας αναπαραγωγη γαριδας :κοψιμο του ματιου του γεννητορα βεβαια για να χρεισημοποιησεις μια τετοια τεχνικη απαιτουνται γνωσεις και πολλων μηνων προετοιμασια ειναι απο αυτα που λεμε "Μην το δοκιμασετε στο σπιτι σας!!!"
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυγά | chrisx | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-04-07 10:19 |
Έχουν αυγά; | violinist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-04-07 02:20 |
Aυγά!! | chrisx | Δίσκοι | 13 | 14-03-07 17:33 |
αυγά στο 20λιτρο!?!?!? | lucy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 07-02-07 14:53 |
Αυγά σαλιγκαριών? | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-06 14:42 |