|
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει κανένας χωρίς σαλιγκάρια?
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Δεν έχω καθόλου σαλιγκάρια στο 120άρι μου!!! ![]() Ο λόγος...? Mesonauta festivus... ![]() Επίσης τρώνε την τριχοειδή άλγη... ![]() Όμως τρώνε τα μαλακά σε φύλλωμα φυτά... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε την riccia που σου έδωσα και θα σου πω αν εχεις σαλιγκάρια η οχι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Γιάννη!
![]() Τη riccia την έβαλα ήδη στο 400άρι...!!! ![]() Αφού την ξέπλυνα καλά μετά από την πληροφόρησή σου για σαλιγκάρια! ![]() ... ... ... Αν την έβαζα στο μικρό, τα festivus είτε θα έτρωγαν μόνο τα σαλιγκάρια, είτε όλη τη riccia...!!! Έχουν ΑΚΟΡΕΣΤΗ όρεξη όταν κάτι τους αρέσει! Μου έχουνε φάει όλη την camboba (15 ρίζες) ![]() ![]() ![]() Πάντως όταν επεκταθεί, θα δοκιμάσω να βάλω και στο μικρό!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΜμμμμμμμμ εγώ !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πως το έκανες αυτό Ευα?
|
||||
|
||||
![]()
Και στο δικό μου 100λιτρο μετά την θεραπεία με bactopur δεν έμεινε ούτε τσόφλι...και έχουν περάσει και 2 μηνάκια...
Φυσικά και δεν προτείνω το φάρμακο αυτό για να απομακρύνει κανείς τα σαλιγκάρια, άσε που καταστρέφει την βιολογία του φίλτρου.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ήμουν μάλλον τυχερή, παρότι είχα μεγάλο πρόβλημα με τα σαλιγκάρια, τα έβγαζα κατά δεκάδες κάθε φορά, μετά το ξεστήσημο του ενυδρείου για αλλαγή του χαλικιού και αλλαγή του aquascapeδεν εμφανίστηκαν ξανά. Βέβαια τα φυτά που ξαναέβαλα μέσα, τα ξέπλυνα με αρκετά ζεστό νερό (το οποίο γενικώς και ειδικώς δεν το συνιστώ) και τα νέα φυτά που έβαλα έμειναν αρκετό καιρό (δεν έβρισκα χρόνο να τα φυτέψω) σε σκέτο νερό με αντιχλώριο σε μια λεκάνη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως να ξεφορτωθώ σαλιγκάρια? | mmbuna | Malawi | 37 | 24-02-07 01:04 |
Σαλιγκάρια κάνουν βόλτες!! | jstiva | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 15-12-06 11:13 |
Σαλιγκάρια | Celda | Σαλιγκάρια | 58 | 17-11-05 15:29 |
σαλιγκάρια: ωφέλιμα ή όχι? | ALKAR | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 07-02-05 21:06 |
Σαλιγκάρια. | Νίκος | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 09-08-04 03:37 |