|
|
||||
|
||||
![]()
όντως πολύ αργά αλλά δεν τον είδα να μαλώνει με κάποιο από τα αλλά ψάρια,αλλά και με ποιο να μάλωνε με τους καρδιναλίους η με τα μικρά γατόψαρα μου φαίνεται περίεργο να είναι αυτό.
το δεύτερο ψάρι που χάνω ρε παιδιά πω πω δύσκολο πράγμα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε ειμαστε σιγουροι οτι δεν ηταν απο τσακωμους, επειδη τα γκουραμια μια ταση να πλακωνονται την εχουν...
Απο κει και περα δεν μπορεις να κανεις κατι.. |
|
||||
|
||||
![]()
Eγω παντως ειμαι βεβαιος οτι ενα μεγαλο μερος απο την αληθεια ειναι εδω http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/q...dopt=Abstract.
Σχεδον κανενα Dwarf Gourami δεν γερναει και ολα ..χαιρετανε.. με αυτον τον τροπο. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια αλλη γενικη αρρωστια ειναι fish mycobacterium, αν και το συγκεκριμενο δεν μοιαζει πολυ. Οπως και ναχει, οντως τα περισσοτερα guramis στο 3 μηνο πανω... χαιρετανε..
Ειδικοτερα τα dwarf... |
|
||||
|
||||
![]()
Σορρυ για τη παρεμβαση!Ενισταμαι!Εμενα τα γκουραμια μου τα εχω απο το Γεναρη και μαλιστα οντας ασχετος αυτα μου στρωσαν το ενυδρειο(δεν ηξερα το GAB).Αφου διαβασα στη σελιδα του Τσαμη για αυτο το ειδος φροντιζω καλα τη διατροφη τους και ως τωρα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.Γιατι να πεθανουν μες το τριμηνο?Τουλαχιστον πειτε μου τι με περιμενει γιατι ειναι και απο τα αγαπημενα μου ειδη!
|
||||
|
||||
![]()
Αν διαβάσεις το λινκ ποιο πάνω θα καταλάβεις τι συμβαίνει συνήθως χωρίς να είναι κανόνας!
|
||||
|
||||
![]()
Ενδιαφερον αρθρο!Ας ελπισω οτι αφου εχω υπερβει το φραγμα των 3μηνων και αφου τους εχω καλες συνθηκες θα ζησουν παραπανω.Η γνωμη μου για το ψαρι παντως ειναι οτι ειναι σκληρο καρυδι.Πηδηξε απο το ενυδρειο(ξεχασα ανοιχτο το καπακι) εσκασε στο μαρμαρο το επιασα γρηγορα το εβαλα παλι μεσα και ευτυχως τιποτα.Ελπιζω ομως το αρθρο να ειναι εξαιρεση και οχι κανονας.Μαλιστα σε πετ σοπ εβλεπα ενα γκουραμι για 2 μηνες απουλητο μεχρι που το πηρα(και συνθηκες νερου.......35νιτρικα!Μετρησα το νερο της σακουλας!!!)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με γκουράμι.s.o.s | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 03-10-06 19:47 |
μπλε γκουράμι με νανο γκουράμι | drakoulis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-06 11:55 |
Γκουράμι | cathyki | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 15 | 10-02-06 17:53 |
Αναπαραγωγή Γκουράμι | Celda | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 16 | 22-11-05 22:11 |
συνήπαρξει καρχαρία με γκουράμι | pani | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-05-04 01:18 |