|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο είναι αλλά το κιούπι ξουτ και βάλε κανένα ψηλό φυτό για να καλύψεις τον πράσινο σωλήνα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι πολύ όμορφο...καλή συνέχεια...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα το πας..
Την αμερικανα προσεχε μη σου σκεπασει τα φυτα.. Προσεχε επισης και την Hygrophyla μην απλωσει πολυ... ειναι και μικρο σχετικα το ενυδρειο σου... ΔΟκιμασε να βαλεις και καποιο φυτο που μπορει να κοκκινιζει λιγο.. ετσι, να κανει αντιθεση μεσα στο πρασινο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο ενυδρείο αλλά το χαλικάκι λιγουλάκι χοντρό..
Any way. Δεν μας λες και τις μετρήσεις τις οποίες δεν αναφέρεις στην παρουσίαση πιο πάνω??? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ενας λογος που εμεινε το κιουπι μεσα ηταν αυτη η αντιθεση που ηθελα να εχω κι εγω...Απο μετρησεις δυστυχως δεν... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο το ενυδρειο σου,καλη συνεχεια.Οσον αφορα το κιουπι περι ορεξεως...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60λιτρο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ | serifios | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-03-07 17:28 |
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | batza | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 22-03-07 21:43 |
Παρουσιαση 100lit κοινωνικο.Νεα αρχη! | Nik25 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 22-05-06 13:28 |
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΕΤΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ.... | Markos | Bettas | 2 | 03-11-04 22:04 |
Βοηθεια για κοινωνικο ενυδρειο | gordons | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 21-09-03 22:38 |