|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω τις εχω κοψει εδω και 2 χρονια απο τοτε που το πηρα !!!
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα , εκτος οταν θες να βγαλεις το καπακι για τον α ή β λογο που ειναι ασταθες !!!!
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντως νομιζω οτι οι συγκεκριμενες κοντρες χρησιμευουν για το "δεσιμο" του μπροστα με το πισω τζαμι..
Αλλωστε δε ξερω αν προσεξατε τις κολλησεις που εχουν γινει στο συγκεκριμμενο ενυδρειο, που ειναι μονο απο την εσωτερικη πλευρα λες και εκαναν μονο το λεγομενο "δαχτυλιασμα", χωρις να υπαρχει σιλικονη στις ενωσεις τζαμι με τζαμι... Οταν το αγορασα δεν το ειχα προσεξει, αλλα οταν το ειδα μετα στο σπιτι δεν κρυβω οτι αγχωθηκα...Τωρα βεβαια μετα απο μερικους μηνες λειτουργιας εχω "ησυχασει".. Αλλωστε δε φανταζομαι οτι οι Ιταλοι θα εφτιαχναν κατι εκτος προδιαγραφων EU. -Αληθεια υπαρχουν επωνυμα ενυδρεια με τετοιου ειδους κολλησεις? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
παιδια οι κοντρες αφαιρεθηκαν και δεν ειχε καμια επιπτωση ηταν τοσο μαλακες που εφυγαν με ενα μαχαιρακι με τη μια και σιγουρα δεν κραταγαν παρα μονο το καπακι και τωρα εχει περισσοτερο φως ειδικα αν εχεις το νερο ψηλα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αφαιρεση φιλτρου βυθου απο ενυδρειο | stav | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-12-06 09:51 |
αφαιρεση εσωτερικου φιλτρου | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 01-04-06 01:25 |