|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρεπει να ξερεις οτι το myriophyllum ειναι δυσκολουτσικο φυτο και σιγουρα δε θα "περπατησει" με το φωτισμο σου...
|
||||
|
||||
![]()
Το υποψιάστηκα, όταν είδα τις απαιτήσεις του μετά σε ένα site, αλλά μου το έδωσαν για έυκολο. στη κατάσταση που είμαι τι ψάρια προτείνετε να βάλω. Είμαι διατεθειμένος να βάλω και άλλα φυτά. Απλά επειδή είναι ακόμα αρχή, είπα να ξεκινήσω με αυτά. Τα φυτά χρειάζονται κάποιο φάρμακο ή δεν είναι απαραίτητο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δισκους σκαλαριοα και γκουραμι σε 120 λιτρα... Μαλλον πρεπει να το ξαναδεις το θεμα.
Σε 120 λιτρα υπαρχουν αρκετοι συνδιασμοι που μπορουν να γινουν, ενω με τον καταλληλο φωτισμό και συνθηκες, χωρανε και αρκετα φυτά. Το θεμα ειναι εσυ τι θες να κανεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά έβαλα εχθές τα πρώτα μου ψάρια και όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Επέλεξα ένα clown, ένα γατόψαρο και 3 guppy, 2 θυληκά και ένα αρσενικό. Πως σας φαίνεται για αρχή; Τι άλλα μπορώ να βάλω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο clown θέλει παρέα και μεγαλώνει πολύ μακροπρόθεσμα
|
|
||||
|
||||
![]()
όταν λες θέλει παρέα εννοείς οτι πρέπει να βάλω και άλλο clown υποθέτω. Παίζει ρόλο αν θα είναι αρσενικός ή θυληκός.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κλόουν με γατόψαρο και guppies
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!! | AFRIKANOFILOS | Bettas | 2 | 20-11-04 23:18 |