|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά μετά απο αρκετό διάβασμα, αποφάσισα να βάλω αληθινα φυτά μια που δεν μπορώ να βάλω μεγάλη ποικιλία ψαριών. Θα βάλω διάφορα φυτά ώστε τα guppy μου να νιώθουν άνετα...(οχι δεν πήρα ακόμα guppies)
Ερωτήσεις: 1. Υπάρχουν περιορισμοί (πόσο σοβαροί) για το τι φυτα θα βάλω?΄ 2. Θέλω να βάλω μία ποικιλία μπορώ....?πχ -pteropus-micranthemoides-spiralis-nummularia-???? 3. Τα guppies έχουν προβλημα με κανένα από αυτά? 4.Στα μεγάλα pet (θεσ/νικη) θα βρω αυτά τα φυτά ή πρέπει να ψάξω παραπάνω...? 5. Έχω υποστρωμα ηφαιστιακό χαλίκι 4 cm περίπου να βάλω και άλλο σε ποσότητα ή σε άλλο είδος αμμου? 6. Αυτό με το CO2 και την παροχή για τα φυτά πόσο σημαντικό είναι και ποσο ακριβό.....??Αν απλά αλλάζω νερό 1/εβδομάδα δεν??? ---Σήμερα θα πάρω τεστς για να δω και το νερό μου σε τι κατάσταση βρίσκετε... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... |
|
||||
|
||||
![]()
1. Υπαρχουν. Τα φυτα διακρινονται σε χαμηλων απαιτησεων, μεσαιων και υψηλων. Ενας γενικος κανονας που αφορα στο φωτισμο των τριων κατηγοριων λεει οτι τα φυτα χαμηλων απαιτησεων μπορουν να κανουν και με 0.3 w/l, των μεσαιων χρειαζονται 0.5-0.7 w/l και των υψηλων πανω απο0.7 w/l. Απο εκει και περα οσο ενισχυεται ο φωτισμος ερχονται το co2, τα λιπασματα και ο "πολεμος" με την αλγη!
2. Ολα καλα μονο που το micranthemum micranthemoides δε θα το προσπαθουσα με κατω απο 0.5-0.6 w/l... 3. Οχι... 4. Θα τα βρεις. Μπορει οχι κατευθειαν αλλα αν δε βρεις καποιο τωρα θα το βρεις μετα απο λιγες μερες... Μπορεις να παραγγειλεις και απο καποιο καταστημα οποιοδηποτε φυτο... 5. Η ιδανικη κοκοδιαμετρος του υποστρωματος θεωρειται η 1-3mm... 6. Αυτο παλι εξαρταται απο το τι θες να κανεις. Δες το 1...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ψαρια να βαλω? | dimitrisgiannoulakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 22-01-07 20:59 |
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ??? | makisthess3 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 19-04-04 02:18 |
Τι ψαρια να βαλω;;; | steve_ier | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 10-02-04 02:58 |
Να βαλω Δισκους η οχι? | Kostas G. | Δίσκοι | 17 | 29-01-04 19:16 |
Τι να βαλω?? | skorpion | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-02-03 21:25 |