|
||||
|
||||
![]()
Επειδή είμαι εκτός Αθηνών τώρα δεν μπορώ να δώ το κουτί αλλά είναι νομίζω η power- glo, κινέζικη , απο το watter inn.Aλλά δεν νομίζω να κάνω λάθος , τόσο έγραφε.Δεν το μετακινεί το νερό , το βλέπω οτι μαζεύεται και κάνει περίεργη κίνηση για να μετακινηθεί, λές και είναι σαλιγκάρι, αλλά πολύ αργά.
Επειδή έχω ελάχιστη άμμο( την αφαιρώ με τισ αλλάγές σιγά σιγά για να την αντικαταστησω με καλλύτερη) βλέπω οτι βεντουζώνει στο γυαλί της βάσης και δεν ξεκολά με τίποτα γιατί το ρούφηξα κατά λάθος και δεν το πήρε η σκούπα βυθού.Πάντως μοιάζει με μανιταράκι απλά εχει πλοκαμάκια πάνω 5-6 ανοιχτά σαν εστερι. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απόψεις για τον φωτισμό | vouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 25-04-07 08:21 |
Ερώτηση για φωτισμό | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 12-03-07 11:45 |
Προτάσεις για φωτισμό 65 λίτρων | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 25-11-06 22:00 |
Γνώμες για φωτισμό Τ5 | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 29-03-06 00:38 |
προτάσεις για φωτισμό | drakoulis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 16-11-05 19:36 |