|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ! όμως μου κάνει εντύπωση το ότι δεν αναγράφονται πουθενά τα συστατικά!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τουλαχιστον στα λιπασματα η βασικη διαφοροποιηση πχ της seachem με τις αλλες ειναι οτι γραφει την συσταση των προιόντων της ενω οι αλλοι την θεωρούν βιομηχανικό μυστικό. Δεν τρως τα ψαρια ομως, ουτε πινεις το νερό. Οσο για να το αναπνευσεις μεσω εξατμισης, παρα ειναι τραβηγμενο. Γενικα δεν υπάρχει καποιο πρόβλημα.. Το γεγονος οτι τα ψαρια αναπαραγονται και τα φυτα μεγαλωνουν ειναι ενδειξη οτι ολα πανε καλά. Αλλιως θα ειχαμε θανάτους ή εστω, τερατογενεσεις... |
|
|||
|
|||
![]()
σκεφτόμενη ακριβώς τα ίδια για τις τροφές που δίνουμε στα ψάρια μας, με κάτι υποπροιόντα ζώων, μάλλον δεν είναι και το καλυτέρο για την υγεία τους. έτσι τους φτιάχνω την τροφή τους, με λαχανικά, σπιρουλίνα, και διάφορα κατεψυγμένα.... χρησιμοποιώ ελάχιστες τυποποιημένες τροφές .
Το θεωρώ υπερβολικό ότι εμείς μπορεί να κινδυνεύουμε από το αντιχλώριο ή από τα τεστ, ή άλλα χημικά, γιατί τα ψάρια είναι πιο ευαίσθητα σαν οργανισμοί από εμάς και θα εκδήλωναν πρώτα τοπρόβλημα. Γενικά πάντως πρέπει να τηρούμε κανόνες υγεινής, όπως ακριβώς και με τα άλλα κατοικίδια που έχουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Με την τζουρα που τραβας για να ξεκινησει να αδειαζει το νερο, στις αλλαγες... να δεις ποσο νερο πινεις!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω αναρωτηθει αν εχεις μια πληγη στο χερι και κανεις διαφορα στο ενυδρειο δεν μπορεις να παθεις καποια βακτηριακη μολυνση η κατι τετοιο?γιαυτο αποφευγω να τα βαζω μεσα αν εχω καποια μικρη πληγη και χρησιμοποιω μεγαλα γαντια.....κανενας μικροβιολογος χομπιστας δεν υπαρχει να μας πει?
![]() 1ον αν εχεις πλυνει πριν με σαπουνι τα χερια σου πιστευω οτι δεν κανει καλο στο ενυδρειο να τα βαλεις μεσα μετα γιατι αν τυχον δεν εχει ξεπλυθει τελεια θα μεινουν καταλειπα μεσα και μπορει να βλαψουν την αποικια βακτηριδιων γιαυτο τι λετε? 2ον με τους καπνιστες τι γινεται?πολλες φορες κοιταω το τανκ και καπνιζω οποτε και ολο κατι που δε μαρεσει βλεπω και παω να το αλλαξω σιγουρα στο δαχτυλο μου ομως θα χω πισσα και καποιες αλλες ουσιες καταλειπα του καπνιζματος που θα ναι τοξικα για τον παρθενο βιοτοπο που ολοι μας θελουμε σωστα?τι κανω στην περιπτωση αυτη?πλενω τα χερια με νερο σχετο?μαλλον ανουσιο....τα πλενω με σαπουνι?αν εχω το προβλημα 1? με αυτα τα δυο εχω προβληματιστει αρκετα τα σκευτει κανεις?
|
||||
|
||||
![]()
κωστακη μου, κοφτο το γ...μενο...
|
|
||||
|
||||
![]()
πως εκφραζεσται ετσι sir?ντροπης πραματα....
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περιττώματα...τι δηλώνουν σχετικά με την υγεία του ψαριού; | John T | Bettas | 3 | 01-04-07 12:04 |
Πόσο βρώμικα είναι ? | crazyio | Ζωοτόκα | 11 | 05-01-06 16:22 |
Πόσο απαραίτητη είναι η αεραντλία | Archon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-11-04 23:18 |