|
Ιστοσελίδες στο Internet Χρήσιμα links για το χόμπυ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να' στε καλά βρε παιδιά! Χρησιμότατα όλα αυτά (αν και έχω...
![]() ![]() ![]() Τώρα που έχω και καινούριο link, πάω να συνεχίσω να κάνω τον εγκέφαλό μου κουρκούτι ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Μήπως για να μην σβηστούν τα μηνήματα μαζί με τα υπόλοιπα επι παντός, θα μπορούσε ο καλός μας linkman να μεταφέρει τα links κάπου αλλού? (Υποθέτω στην βιβλιοθήκη? Υπάρχει κατηγορία άλλα ζώα, όχι όμως και άλλα φυτά!) Mod. note : Έγινε !!! Thanks! (Ταχύτατος!)
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει ανοιξει η ανθοεκθεση Θεσσαλονίκης...!!!
Λεω να παω σημερα...Εχω αρκετα φυτα στο μπαλκονι... πειτε καμια προταση τι να παρω..? ανθεκτικο φυτο να ειναι..και αν βγαζει και λουλουδακια οτι πρεπει..
|
||||
|
||||
![]()
Εχθές άνοιξε και της Κηφησιάς για όποιον ενδιαφέρει.
http://www.kifissia.gr/modules.php?n...rder=0&thold=0 Οι επιλογές gwgw είναι πάααρα πολλές με τα κριτίρια που βάζεις. Όπως στα ενυδρεία, έτσι και στα φυτά ένας από τους πολύ σημαντικούς λόγους είναι το νερό (που ποτίζεις).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μα απο το ενυδρειο φυσικα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υποβρυχια κηπουρική.. | Moonchild | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-08-05 13:32 |
Φυτά και χρυσόψαρα... | ThDam | Χρυσόψαρα | 4 | 14-02-05 10:13 |
Πιράνχας και φυτά | Anonymous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 04-01-03 22:29 |