|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι.... αν την φυτεψεις και το κοτσανι ειναι εξω απο το χαλικι δεν υπαρχει προβλημα
|
|||
|
|||
![]()
δηλ εισαι στο 0,5w/l
εγω θα δοκιμαζα να παρω ενα γλαστρακι cuba αν εβρισκα για πειραμα ολοι εδω μεσα θα φωναξουν απαπα και δε γινεται και ενα και το αλλο αλλα εγω αυτο θα εκανα στη θεση σου .... ![]() τα λιπασματα σου ειναι νεροζουμια τα εχω δοκιμασει ενα ολοκληρο χρονο seachem και παλι seachem θα σου προτεινα ταμπλετες και flourish το απλο που τα εχει ολα μαζι τι αλλο αν μπορεις να βαλεις και μια τριτη λαμπα η ακομα καλυτερη μια τεταρτη θα κανεις ενα υπεροχο ολλανδικου τυπου πυκνοφυτεμενο καλη συνεχεια |
|
||||
|
||||
![]()
η δευτερη με το ζορι μπηκε.δεν εχω χορο για αλλη.αυτο που ειπες εχει πολλες απετισεις?
|
|||
|
|||
![]()
εχει πολλες απαιτησεις και κανονικα θα φωναζαμε απαπα αλλά ο ΠΟΠΟ σου λεει να το δοκιμασεις με ατρανταχτα επιχειρηματα......
|
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει καποια περιπτοση να πετυχει τι θα παθει δηλαδη ισα-ισα φτιαχνει αν θελει και μια μικρη καλλιεργεια emersed βαζει το μισο γλαστρακι και το αλλο μισο τρο φυτευει και αν προχοραει στο ενυδρειο του το φυτο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα ξεκινησω σχολιαζοντας το χαλικι..Απ'τη φωτο φαινεται αρκετα χοντρο για γρασιδακι(και οχι μονο)..και ειδικα cuba..Απο φωτισμο με 0,5β/λ μπορεις να κανεις ενα πολυ ομορφο ενυδρειο.Υπαρχουν πολλααα φυτα χαμηλων ή μεσαιων απαιτησεων..
Τα λιπασματα που εχεις ειναι καλα αλλα καλο θα ηταν να παρεις κατι καλυτερο πχ seachem. Το co2 που πηρες ειναι με ταμπλετες??
|
||||
|
||||
![]()
ναι με ταμπλετες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρατηρησεις-Προτασεις | water polo | Δίσκοι | 17 | 22-01-07 00:42 |
προτασεις βελτιωσης... | notos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 32 | 11-10-06 09:48 |
Προτασεις... | socrates | Malawi | 11 | 24-03-06 15:35 |
60 Λιτρα Φυτεμενο-Προτασεις? | Cydox | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-03-06 12:01 |
Προτασεις για 'αλγοφαγους'? | Panagiotis | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 18-03-05 12:31 |