|
|
|||
|
|||
![]()
-Εγω εχω 4 cory aenaus,2 albino sp.,2corry paleatus και 4 cae.Τα aenaus γεννανε συνεχεια και ως τωρα εχω δωσει πολλα μωρα απο γεννες το τελευταιο διμηνο .
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 24-04-07 στις 18:36 |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι μπράβο,κι άλλοι,κι άλλοι πείτε και δείξτε!!!
![]() jimfytakis, Στο εύχομαι από τη καρδιά μου!(η υπογραφή σου δείχνει κάποια ![]() ![]() ![]() ![]() Το αρχικό του παραπάνω post μου δεν αφορούσε εσένα αλλά τον Σωτήρη...οπότε φυσικό να μη σου βγάζει νόημα... lmaikl, Απλά ενημερωτικά οι CAE δεν είναι γατόψαρα...Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
-U R wright!Ανηκει στις Cyprinides
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα οπως και να το κανουμε ενας πλεκο δεν γινεται να μην υπαρχει σε καθε ενυδρειο.Εχουν φοβερη συμπεριφορα,αλλαζουν χρωματα αναλογα με τη διαθεση και το φοντο και ενω η μανα μου το λεει σιχαμα εγω τους λατρευω!!!
|
||||
|
||||
![]()
καλημεραα
εγω εχω δυο Pimelodus pictus.. επειδη κινουνται πολυ γρηγορα αδυνατω να σας βαλω φωτο τους...ειναι ομως ιδια με αυτα.. ![]() ![]() ![]() ![]() περιττο να σας πω οτι ειναι τα καμαρια του ενυδρειου μου...ακουραστα και αεικινητα!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
7 Corydoras julii τα οποια ειναι πολυ πολυ δραστηρια
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι μπράβο...
![]() ![]() ![]() ![]() Γωγώ, Θα έλεγα πανέμορφα(που είναι... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
παιδια
τα δικα μου τα κορυ τα εχω με κριμπ ,λετε να εχω καμια απωλεια? παντως μονο λιγο η θηλικια τα πειραζει αραια και που --------------------------------------------- μπορω να σκεφτομαι για πλεκο? (το ενυδρειο ειναι 54 λιτρα) |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει τέτοια περίπτωση...Ακόμα και με Apistos υπάρχουν καμμιά φορά απώλειες...
Για pleco μπορείς να σκέφτεσαι αλλά για μικρό είδος μόνο...Π.χ. κάποιο Ancistrus όπως Ancistrus sp.(3) ή Ancistrus claro οπού μπορείς να πάρεις και ζευγάρι ή και κάποια μικρή Peckoltia ή μικρό Panaque(Panaque maccus)...Υπάρχουν και άλλοι αλλά η ύπαρξη kribensis τα αποκλείει...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γιατί έχετε ενυδρείο(α); | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 97 | 03-09-10 15:20 |
Είδη ενυδρείων (;) | Carebean pirate | Greek Aquarist's Boards | 0 | 28-04-07 13:25 |
180l 2 είδη mbuna | theofilos | Malawi | 55 | 04-10-04 23:48 |
Ποιό ψάρι με ποιό? | moogy | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 08-04-04 11:11 |