|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ρευμα αλλα σκέφτομαι την λύση της ηλιακής ενεργείας το θέμα ειναι στον σχεδιασμό και μελέτη οταν είμαι έτοιμος θα ανοίξω νεο κεφάλαιο πολυ ακριβές όμως οι αντλίες DC
|
|
|||
|
|||
![]()
βάζεις ένα inverter μετά τις μπαταρίες και έχεις 220V. Θα μπορούσες να φωτίσεις και το κήπο σου. Παρεπιπτόντως ψάξτο γιατί υπάρχει και επειδότηση 30% από την ΕΕ για εγκαταστάσεις ανανεώσιμων σε σπίτια
|
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα θα αλλάξουμε τα φωτα στο ποστ της Lucy αλλα θελω να το αποφύγω το inverter καταναλωνει ενεργεία για την λειτουργία του μικρη μεν αλλα και θελω οσο το δυνατον μικροτερο Pannel για λόγους αισθητικούς θα ανοίξω δικο μου ποστ η καποιος Mod ας το μεταφέρει να το συζητήσουμε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοιτάξτε την καινουρια μου χελωνιτσα ! | deMetrIs | ¶λλα ζώα | 8 | 16-09-06 23:44 |
Λιμνούλα κήπου με KOI | Αθηνά | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 23 | 12-10-05 12:32 |
Λέω να δοκιμασω την τυχη μου....με φυτά. | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-05 11:52 |