|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ ! Ανακεφαλαίωση.
Ενυδρείο : RIO 400 (ευχαριστώ για το λινκ Leo ![]() Φίλτρα : 2 Χ Eheim professionel III 2076 και δε χρησιμοποιώ το εσωτερικό (συμφωνώ για το θέμα της καλαισθησίας) Θέρμανση : "θερμαντηρα τιτανίου σε συνδιασμο με εξωτερικο controller και ανεμιστηρες στο καπακι", Καμιά μάρκα για να ξέρω που θα ψάξω ? Τα ψάρια τα περιορίσαμε στα 8 είδη. Αν τα περιορίσω στα 5 και πάρω 2 απο το καθένα είναι καλά η πολλά (10 ψάρια δηλαδη) για το συγκεκριμένο ενυδρείο. Και βρήκαμε και ντόπιο γατόψαρο ! Πέτρες: βρήκα το κατάστημα, βέβαια με δελεάζει και η ιδέα του Υμηττού που είναι κοντα. Βλέπω είμαστε και γείτονες netblues αν οργανώσεις καμιά πετροεξόρμηση είμαι μέσα ![]() Φυτά : Σύμφωνα με το Tsamio Ευαγγέλιο κάποια από Vallisneria, Cryptocoryne ή τα διάφορα είδη Anubia. Παραμένει το θέμα για το παρκέ. Ενα φουλ 400άρι θα το αντέξει με τη βάση ή πρέπει να βάλω και κάτι από κάτω ? Και πάλι 1000 ευχαριστώ (έχω αρχίσει να πορώνομαι άσχημα με την ιδέα ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος με διάφορα προβληματάκια | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 114 | 11-03-09 23:11 |
ΒΕΤΑρχάριος.... | Carebean pirate | Bettas | 26 | 30-08-06 18:54 |
Φωτισμός...ερωτήσεις ενός αρχάριου | Scuba | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 30-06-06 22:01 |
Aρχάριος με τα ενυδρεία | celica192tsport | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-05 12:51 |