|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με γεια το καινούργιο ενυδρείο !
Εγώ θα σου προτείνω να κάνεις κάτι την ρίζα και το χαλίκι....ίσως να το θάψεις λίγο , ίσως να κάνεις κάποιο επίπεδο, ....δηλαδή να μην φαίνεται έτσι απλά ακουμπησμένο το ξύλο. Η επιλογή της Vallisneria gigantea δεν ξέρω αν είναι σωστή...γίνεται πολύ μεγάλη για ένα τέτοιο ενυδρείο (αλλά από την άλλη δεν ξέρουμε τι έχεις στο μυαλό σου ![]() Για τα ψαράκια θα προτιμούσα να βάλω ραμ γιατί αν πας δε 3άδα ψαριών (1αρσ./2θηλ.) θα είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα (σε αυτά τα λίτρα) την εποχή που θα ζευγαρώνουν. Καλή αρχή και επιτυχία !
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το χαλίκι δεν έχει τελειώσει. Θα πέσουν άλλα 5 κιλά... Οπότε σίγουρα θα την καλύψει.Την γνωρίζω άλλωστε την άποψη σου με τις ρίζες..μου το είχες πει και στο σύλλογο όταν βάφαμε τις καρέκλες ![]() ![]() Όσον αφορά τιν vallisneria απλά να σου πω πως μου αρέσει οπτικά λόγω όγκου (πραγματικά δεν θα επιζήσει σε αυτό το ενυδρείο?Δεν είπες ακριβως αυτό αλλά απλώς ρωτάω)..επίσης θα συνδιαστεί με κάποιον εχινόδορο και καμιά ανούμπια ίσως.. Όσον αφορά την επιλογή ψαριών ξαναπές μου γιατί μπερδεύτικα λιγάκι... Εννοείς να ξεκινήσω με Ραμ 1+2 και όχι κάποιο άλλο ειδος νανοκιχλίδας???? Τι θα έβαζες εσύ ας πούμε στα λίτρα αυτά???? Ευκολα πράγματα γιατί ακόμη ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕΕΕΕΕ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα + Χρόνια πολλά !
Τα περισσότερα apistogramma πχ. χρειάζονται πάνω από μια θηλυκές και κατά την δική μου γνώμη περισσότερα λίτρα. (Αυτές είναι που θα πρέπει να ορίσουν περιοχές και να τις προστατέψουν - το αρσενικό μπορεί και πάει παντού ! ![]() Έτσι, μια καλή λύση είναι τα ραμ. Όπως είπε και ο Γιάννης(59) τα ramirezi τα κρατάμε σε ζευγάρι και δεν υπάρχει αντίπαλος. Για το φυτό, ο λόγος που έκρινα λάθος την επιλογή είναι, ότι το ύψος του είναι από 50-100 εκατοστά. Κατά τα άλλα δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα επιβίωσης γιατί είναι εύκολο φυτό.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακόμα ένα αδειο ενυδρείο | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 22-04-07 23:10 |
Πόση περιποιήση χρειάζεται ένα ενυδρείο | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-09-06 21:37 |
SOS! Θέλω να φτιάξω ένα REEF ενυδρείο | cif | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 6 | 25-04-05 17:18 |
Στρώνω ένα ενυδρείο 130 λ. | dim | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 17-06-04 14:15 |