|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει αυτό το φίλτρο! μήπως μπορείς να ανεβάσεις φωτό? Εμένα πάντος η όλη κατασκευή για φίλτρο βυθού μου κάνει! Τώρα αν δουλεύει και πως δεν ξέρω!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χριστόφορε το φίλτρο ειναι το fluval 404 πρέπει να είναι αυτό που εννοείς.... αυτό ειναι το ένα εκ των δύο φίλτρων που έχω εγώ. Είναι αρκετά καλό.
Αν χρειαστείς κάτι στείλε μου πμ ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι. Αν θέλεις έχω αρκετή java moss και μερικά άλλα φυτάκια στο ενυδρείο μου που έχω μονο για περίσσια φυτά, μπορώ να σου δώσω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν θα άλαζα με τίποτα τα eheim!
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ειναι τα eheim αλλά εδώ δεν τα βρήσκεις, οπόταν χρειάζεται να γίνει παραγγελία απο το εξωτερικό και όταν θέλεις ενα μονο πράγμα για να φέρεις τα εξοδα ειναι περισσότερα. Το δεύτερο μου ειναι eheim 2215 αρκετά καλό όπως και το flouval 404.
|
|||
|
|||
![]()
Ειπαμε χριστοφορε fluval 404 πολυ καλο.
------------------------- Ειπαμε χριστοφορε fluval 404 πολυ καλο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andros : 23-04-07 στις 20:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Το φίλτρο του Χριστοφορου είναι το λεγόμενο τοπ-φίλτερ
Ρουφάει νερό με τη βοήθεια εκείνου του κυκλοφορητη και το στέλνει σε ένα κανάλι που βρίσκεται πάνω από την επιφάνεια του νερού. Μέσα σε εκείνο το κανάλι έχει χώρο για διάφορα υλικά... μετά τη βοήθεια της βαρύτητας επιστρέφει από την άλλη πλευρά. ![]() Δυστυχώς απαιτεί πολύ προσοχή γιατί βουλώνει πολύ εύκολα και ξεχυλίζει... χριστόφορε θα σε απογοητεύσω αλλά το συγκεκριμένο φίλτρο είναι εποιηκώς άχρηστο για δίσκους. Όσο για Eheim στην Κύπρο φέρνει ένα κατάστημα στη λευκωσία. Δυστυχώς είναι λίγο ακριβός σχεδόν διπλάσια τιμή από το aquaristik πχ. Εγώ αγόρασα τα πάντα από το νέτ στέλνουν κανονικά στην Κύπρο χωρίς πρόβλημα και ακόμα και με τα έξοδα αποστολής το φίλτρο μου βγήκε κανά 40λιρο φτηνότερο από το μαγαζί. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
υπάρχουμ ΕΗΕΙΜ στη κύπρο και μάλιστα σε στοκ όλη η σειρά και τα παρελκόμενα όπως και jagger θερμάστρες. Στείλε μου μύνημα να σου πω που να πας. Είναι στη Λευκωσία.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιστορία ...πόνου !!! | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-12-06 00:06 |
Η ιστορία ενός Oscar.. | soulmate | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 21-05-04 00:10 |