|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα προτεινα το οκτοζιν αφου ειναι ειδικο για ψαρια και το flagyl αν και περιεχει τη σωστη δραστικη (μετρονιδαζολη) δεν ειναι τοσο αποτελεσματικο οταν διαλυεται στο νερο και παραλληλα εχει διαφορα εκδοχα ωστε να μπορει να διαλυεται στον ανθρωπινο οργανισμο που μπορει να προκαλεσουν προβλημα οταν διαλυθουν σε ενυδρειο..... Σε πολλους εχει δουλεψει (σε μενα προσωπικα οχι) ...... Τωρα οσο αφορα την καραντινα πιστευω ακραδαντα οτι η θεραπειες με χημικα πρεπει να γινονται σε περιορισμενους και αμεσα ελεγχομενους χωρους χωρις να ρισκαρουμε ολο τον πληθυσμο..... Παραλληλα η θεραπεια σε υγιη ψαρια μειωνει τη δραστικοτητα του φαρμακου οταν στο μελλον αυτα αρρωστησουν και το ξαναχρησιμοποιησουμε......Οπως η αντιβιωση στον ανθρωπο......... Αν δεν εχεις ενυδρειο μια καλη λυση ειναι πλαστικα διαφανα κουτια αποθηκευσης απο το πρακτικερ χωρητικοτης 40 λιτρων ή σκετη γυαλλα 60 λιτρων (10-20¤) δεν χρειαζεσαι φωτιστικα και καπακι για την καραντινα....... Παντως καλο ειναι να βιαστεις , αν οντως το ψαρι εχει ΗΙΤΗ σημαινει οτι ειναι προχωρημενη η κατασταση και καθε μερα που χανεις ειναι πολυτιμη.......
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα από την Εύβοια,
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε έναν jumbo cobalt blue και του έχω κάνει μπάνιο σε κουβά με τρεμαζόλ της sera πριν 2 ημέρες, έχω παρατηρήσει κάποια ανάκτηση χαμένου ιστού και αναμένω επιπλέον βελτίωση με άλλο ένα μπάνιο. Είναι κατάλληλο?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμωνια στο φουλ sos................................. | Βασίλης Μαιόπουλος | Malawi | 27 | 07-03-07 11:06 |
Ανθρακας στο φιλτρο;;;SOS | Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 26-10-06 21:14 |
Platydoras costatus η κατι αλλο??? | Makis M | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 25-05-05 07:34 |
ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??? PLEASE HELP ME! | gordons | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-09-03 12:34 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |