|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί όχι? Καλώς να έρθεις στον κόσμο των δίσκων! Βέβαια εφόσον δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία λίγο διάβασμα πριν την αγορά αλλά και η προετοιμασία συνθηκών (δεν αναφέρεις τι έχεις τώρα)! Και θα είσαι οκ!
|
||||
|
||||
![]()
Το αναφέρει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
3xCrossocheilus siamensis
σε αντιστοιχο ενυδρειο αυτα οσο μεγαλωναν ενοχλουσαν τους δισκους μου οχι λογο συμπεριφορας απεναντι τους αλλα κυριως λογω ογκου και επειδη είναι λίγο <<ατσουμπαλα>> στις κινησεις τους... νομιζω πως τους ενοχλουσαν λογω ογκου και γρηγορων κινησεων........ βεβαια αν ειναι μικρα ακομη το βλεπεις οσο μεγαλωνουν, απλα το αναφερω να το εχεις υποψιν σου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εισαι ιδανικα και απο εξοπλισμο και απο κατοικους....... Αν εχεις και μερακι μπορεις να κανεις θαυματα..... ΞΕκινα και ειμαστε εδω για οτι θελησεις......
|
||||
|
||||
![]()
καλη τυχη!!!!!!
(αν και προσοχη θελει και οχι τυχη!) |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για την ενθαρρυντική σας γνώμη.
Για τα SAE το έχω σκεφτεί ότι είναι αρκετά νευρικά και είναι μεγάλα 10cm+ αφού τα έχω 2 χρόνια περίπου. Θα δω πως θα πάνε και θα πράξω ανάλογα. Αρχικά σκέφτομαι να αυξήσω σταδιακά την θερμοκρασία στους 28 και να κατεβάσω το ph στο 6.8 (μέσα σε μια βδομάδα). Μετά θα πάρω 4 μικρούς δίσκους (8 με 10cm). Τώρα και ένα τελευταίο που θα ήθελα τη γνώμη σας. Υπάρχει πιθανότητα σε ένα τέτοιο ενυδρείο να επιβιώσουν μικρά από τα apistogramma ή τους δίσκους σε πιθανή μελλοντική γέννα; Ξέρω ότι καλύτερο είναι μόνο του το ζευγάρι κλπ αλλά στο ενυδρείο αυτό τα όποια μικρά έχουν ελπίδα να επιβιώσουν ή όχι (υπάρχουν φυτά και κρυψώνες) αλλά δεν θα παύει να είναι 230λτ με 11 κατοίκους (2 απιστο + τα 2 μικρά τους + 3 ΣΑΕ + 4 δίσκους τότε).
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο με Δίσκους | ilios | Δίσκοι | 11 | 03-01-07 09:40 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |
Λέτε να γίνω γιαγιά? | Simpethera | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-09-03 20:34 |
Εσείς τι λέτε για το νέο μου ενυδρείο? | rtolemeo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 31-03-03 16:20 |