|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω προσπαθήσει μια φορα να βγάλω αλλα τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά..Θα προσπαθήσω πάλι σήμερα αν και από photos είμαι άσχετος..Πείτε μου καμια ρύθμιση στην camera για να βγάλω καμια καλή photo..
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς τα αρσενικά και ίδιος το tricoti δεν βγάλαν κάνα καλο χρώμα χθες αλλα προσπάθησα και έβγαλα μερικές photo..Σύντομα θα παρουσιάσω τα ενυδρεία και θα ανεβάσω καλύτερες καθώς και video από το ζευγάρωμα των furcifer.
![]() Mikenuke ανέβασε και εσύ καμια photo να καμαρώσουμε και τα δικά σου.. ![]() B.tricoti & ![]() C.Furcifer both males
|
||||
|
||||
![]()
Ένα βιντεάκι που μόλις τράβηξα..Aμα παρατηρήσετε λίγο μετά τι μέση ο αρσενικός γέρνει όλο το σώμα τεντώνοντας τα πτερύγια προς τα πίσω..Με αυτόν τον τρόπο καλεί τις θηλυκές προς την φωλια του..
![]() http://s26.photobucket.com/albums/c1...t=P1010038.flv
|
||||
|
||||
![]()
ωραίο βιντεάκι
![]()
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Thx Sakis !
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο είδος furcifer έχεις inser?
Τι αποψη έχεις αν είναι μαζί με ophthalmotilapia στο ενυδρείο? Τι τα ταίζεις τα furcifer(τροφή της αγοράς και ποιά η φτοιάχνεις κάτι εσύ)? Οπως καταλαβαίνεις ρωτάω γιατι απέκτησα πρόσφατα εχθές 2 τέτοια ψάρια και αν μπορείς να βοηθήσεις θα το εκτιμούσα. Eχω και κάποια ophthalmotilapia μαζί καθώς και κάποια cyprichromis. Σχετικά με τα τρικοτί είχε 2 αρσενικά η ΑΒΥΣΣΟΣ πριν δύο μήνες και τα έδινε 300 ευρώ το ένα νομίζω ήταν πληρες μέγεθος Επίσης είχα ρωτήσει και μπορούσε να μου φέρει 3,5-4 εκατοστα με 45 ευρώ το ένα περίπου .Μια και ήταν πολύ μικρά τα φοβήθηκα να τα παραγγείλω. Αναμένω την αποψη σου για τα furcifer Γιωργος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λοιπον εγω ταιζω απο omega one το super veggie και λιγο super color.Επισης ταιζω λιγο καθε βδομαδα απο Dr.baschler biofish food.Απο sera εχω το fd krill και spirulina απο wardley, απο o.s.l marine εχω το brine shrimp flake και τελος ταιζω και κατεψυγμενη αρτεμια..Μια καλη τροφη που πλεον δεν την βρισκω ειναι κοματια shrimp απο την San francisco..Οπως βλεπεις υπαρχει ποικιλια αλλα να προσεχεις την ποσοτητα που ριχνεις σε τροφες υψηλες σε πρωτεινη γιατι θα εχεις προβληματα.. Οσον αναφορα την συμβιωση με τα ophalmotilapia δεν πιστευω οτι ειναι οτι το καλυτερο διοτι μοιαζουν αρκετα μεταξυ τους ειδικα με καποια ventralis και πιθανον να εχεις προβληματα υβριδισμου και ακομη πιο πιθανο ειναι οτι θα τσακωνονται τα αρσενικα μεταξυ τους.. Επισης προτεινω να αποκτησεις ακομα 5 για να εχεις σωστο group. Δεν μας ειπες ομως λεπτομεριες πχ σε τι ενυδρειο τα εχεις .. Ελπιζω να βοηθησα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Τροφή για τροπικά ψάρια" Fishy της PET | DJK | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 11-01-06 14:56 |
Elephant nose fish me "cloudy eyes" (thola matia m | AlGOUR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 17-01-05 06:21 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |