|
|
||||
|
||||
![]()
Το λευκό πέπλο τι περιοχή καλύπτει? Μήπως είναι fungus?
|
||||
|
||||
![]()
1)το αριστερο πτεριγιο ειναι λιγο φαγωμενος και απο τη μερια του αριστερου πτερυγιου προς τις καιρεες υπαρχει ενα πραγμα σαν λευκη βλεννα ισα που φενεται.Δεν μοιαζει ας πουμε με μαλλι της γριας αλλα με κατι γλοιωδες
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορείς ανέβασε μια φωτό! Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορει η καμερα να βγαλει τοση λεπτομερεια γιατι ειναι και μεσα απο το τζαμι.Ειναι σαν να βαζεις ζελε για τα μαλλια σε μαυρη επιφανεια αλλα με ελαχιστο-ελαχιστο ασπρακι.Ελπιζω να κατατοπισα!
Εγινε πιο εντονη αυτη η λευκη βλεννα.Plz μια απαντηση απο καποιο γνωστη
~OPEL~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimfytakis : 16-04-07 στις 18:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα σου πρωτηνα γι αυτη την αρωστια το εξησ φαρμακο :
Protozin τησ εταιριαs waterlife *αυτο το φαρμακο ειναι για ολλεσ τισ αρωστιες λευκης κυληδας |
|
||||
|
||||
![]()
Λες να κανει δραση?Συχνα τα γενικα φαρμακα ειναι οτι πρεπει....αλλα καμια φορα....Για αλατακι τυροκομικο η ενυδρειακο?Θα εκανε δραση?Αν και δεν ειναι κυληδα σε μορφη μπιλιτσας ειναι κατι σαν πεπλο σαν να εχει κολησει "μυξα" απο γερο κρυολογημα(ε πως αλλιως να το πω????!!!!)
|
||||
|
||||
![]()
ξερω εγω δοκιμασε το και υστερα πες μας...
εξαλου εγω το εχω δοκιμασει σε παρομοιες καταστασεισ και πετυχε!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκαλαρι-γρηγορες αναπνοες | Μικρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 06-04-07 22:06 |
σκαλαρι? | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 22-02-07 01:00 |
Σκαλαρι με ασπρα στιγματα. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 24-02-06 10:15 |
Αρρωστο Σκαλαρι και Μολυ | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 29-08-04 19:16 |