|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε η απάντησή σου. Τουβλάκια Lego, τα συναρμολογείς έτσι όπως θέλεις, τους περνάς ένα λεπτό στρώμα σιλικόνης και πετάς λεπτή άμμο (αμμοβολή) για να μην φαίνονται. Στεγνώνουν και είναι έτοιμα.
Τώρα μου ήρθε αυτό, οπότε περίμενε να δούμε τα σχόλια γιατί με ενδιαφέρει και εμένα. |
|
||||
|
||||
![]()
Η πιό κλασσική μέθοδος είναι με την δημιουργία τοιχίων αντιστήριξης.
Όπως είπε παραπάνω "ένας άγνωστος κόπρος" τα φτιάχνουν με φιλέτα πλεξιγκλάς καθώς είναι εύκαμπτα ή με φιλέτα τζαμιού. Όπως και να έχει και στις 2 περιπτώσεις για να είναι σταθερά πρέπει να κολληθούν με σιλικόνη στον ενυδρείο....κοινώς πριν μπει νερό. Γίνεται και μετά, χωρίς σιλικόνη, αλλά δεν είναι και ότι πιο solid. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δηλαδη σε ποιο σημειο πρεπει να κολληθει το πλεξι?το ενυδρειο ειναι 100χ50 φαρδος.στη μεση καλα ειναι?δηλ 25mm?εγω θελω να εχω 6mm και 10 mm πισω. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο δεν τοχα σκεφτει καλη ιδεα θα δοκιμασω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΡΕΛΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | ilias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 03-04-07 14:34 |
πως καταφερνει η φυση στο aquascape | ΠΟΠΟ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 0 | 07-01-07 02:48 |
ΕΙΔΟΣ ΦΥΤΟΥ(Πως το λεν,πως το λεν) | georgesa | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 16-05-06 20:08 |