|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το βράσιμο απ'ότι έχω διαβάσει βοηθά στο να φύγει η πολύ κιτρινίλα... οπότε στην συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να τον πιστέψεις...
|
||||
|
||||
![]()
Με το βρασιματάκι διορθώνονται πολλά..
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον πρεπει να βρω μια μαρμιτα μεγαλη να τα βαλω μεσα και να δεις τι σουπα θα κανω θα το δοκιμασω και θα σας πω
|
|
||||
|
||||
![]()
και να τα βράσεις πάλι θα βγάζουν αυτά. Αλλαγές νερού στο προβλεπόμενο και υπομονή κάναν χρονάκο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
΄παιδιά όπως είπα και σε κάποιο άλλο post, ετοιμάζω 15λ για μονομάχο και πήρα και εγώ mopani μικρό, το οποίο το έχω απο το πρωϊ με αλλαγές καυτού νερού... Μιλάμε το κάνει τσάι... βέβαια με πιο κρύο νερό η κιτρινίλα δεν είναι τέτοια... πότε να σταματήσω το bloom? μπορώ και απο αύριο? ή θέλει μέρες μεχρι να το βάλω στο ενυδρείο?
|
||||
|
||||
![]()
αλλοι πληρωνουν 10ευρο το μπουκαλι για να γινει κιτρινο το νερο !!!
![]() εμενα μ αρεσει! αλλα σε 2 αλλαγες θα εχει φυγει σιγουρα
|
||||
|
||||
![]()
το έβαλα τελικά χθές το βράδυ, αφού φυσικά οπως είπα το έβρασα, και δεν έβγαλε και πολλά πράγματα στο ενυδρείο.. έδεσα και την ανούμπια και είναι πολύ όμορφο. όμως δεν κατάφερα να βγάλω και όλο τον πετροβάμβακα απο την ανούμπια αλλα δεν είναι και πολύς, πειράζει? βασικά η θα έβγαιναν οι ρίζες ή ο πετροβάμβακας οπότε το άφισα έτσι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξυλα για διακοσμηση | Θεοδωρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 20-09-06 20:08 |
Ξυλα Με Τισ Αφρικανεσ | sea_land | Malawi | 10 | 07-09-06 16:41 |
ΤΡΙΧΙΔΙΑ, ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ, ΓΛΙΤΣΑ | steve_ier | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 28-02-04 03:02 |
ΦΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΞΥΛΑ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:03 |