|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Από ότι θυμάμαι, δεν είσαι και πολύ δεκτικός στις προτάσεις/ παρατηρήσεις οπότε... υπομονή. Κάποια στιγμή θα μάθεις... από μόνος σου.
![]() Θεόφιλος |
|
||||
|
||||
![]()
Mια νέα φωτό από τις χθεσινές αλλαγές στο ενυδρείο..
![]() ![]() Θα ηθελα να ακούσω γνώμες για το μέχρι τώρα aquascaping... ![]() Τα φυτά είναι μια χαρά μέχρι τώρα, δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, και ελπίζω πως όχι..!! Το Ph που μέτρησα σήμερα ήταν περίπου 6,5-7... Το χρώμα του νερού ήταν κιτρινο-πρασινο και δεν μπορώ να ξεχωρίσω πολύ καλά.. Σύντομα θα σας κάνω και τις υπόλοιπες μετρήσεις και θα σας πω τα αποτελέσματα... Αργότερα θα αγοράσω κι'άλλα φυτά και ίσως και ένα φίλτρο εξωτερικό καλύτερο γιατία υτό που έχω δεν νμζ να με καλύπτει..
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Carebean pirate : 13-04-07 στις 13:58 |
|
||||
|
||||
![]()
Ερώτηση! Έχεις φίλτρο βυθού?
Πρόταση! Τους θερμοστάτες μπορείς να τους κρύψεις βάζοντάς τους π.χ. οριζόντια πίσω από τα φυτά σου!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εκείνος ο κυκλοφοριτής στην γωνία τότε που φτύνει και φυσαλίδες τι κάνει?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όπως είπα δεν νμζ να με καλύπτουν τα φίλτρα και σύντομα θα αγοράσω καλύτερο εξωτερικό φίλτρο.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ασπρα πραγματακια? Εγω βλεπω ενα κυκλοφορητη που ρουφαει νερο απο τη βαση και το ξαναγυρναει στο ενυδρειο ψηλα..
Το φιλτρο που ειναι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιστορία ...πόνου !!! | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-12-06 00:06 |
Η ιστορία ενός Oscar.. | soulmate | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 21-05-04 00:10 |