|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ ....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ε και για το συγκεκριμένο να μας απασχολήσεις δεν υπαρχει πρόβλημα....
![]() Όσο για την ανεμώνη..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΤΟ ΞΈΡΩ ΠΑΙΔΙ¶ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΌ ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. ................Να μή βάλω ανεμώνη λέτε??
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να βαλεις
![]() ![]() Τωρα στο θεμα του φωτισμου ,γιατι δεν κοιτας τον ΜΗ προβολεα που εχει βαλει ο Tricky. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ισίδορε δέν θέλω να προχωρήσω σε MH . δεν έχω και χώρο και ΄δεν με παίρνει απο θέμα θερμοκρασιών,.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ εσυ ξερεις.Απλως μετα απο 4 χρονια στο θαλασσινο και πολλες ...αλακιες στην καμπουρα μου σου λεω την ιδανικη λυση για να εχεις ενα πολυ ομορφο ενυδρειο.Υπαρχουν και ΜΗ προβολεις στα 70w.Αν σκεφτεσαι θερμοκρασιες ασε καλυτερα την ανεμωνη.Βαλε τιποτα μανιταρακια σε διαφορα χρωματα κτλ.
|
||||
|
||||
![]()
καπως έτσι το σκέφτομαι Ισίδορε . Είμαι αχάριος ακόμα και θέλω να δώ πως θα περάσω το πρώτο μου καλοκαίρι....Υστερα σκέφτομαι ένα 120 λιτρο με πιό καλό εξοπλισμό.Ευχαριστώ πάντως
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιδιοκατασκευη καπακι με λαμπα????????? | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 07-04-07 08:32 |
Καπακι ενυδριου | gangrel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 27-03-07 12:24 |
Κατασκευη Καπακι | gleboukas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 08-08-06 08:50 |
πως τρυπατε το καπακι??? | klaz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 24-09-05 18:23 |
DIY καπακι ενυδρειου. | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 15-11-04 17:37 |