|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο...!!
![]() Να ρωτήσω κάτι..Το trigger fish στο αλμυρό νερό είναι τόσο δύσκολο όσο οι δίσκοι..?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αρα...εχουν σχεση με δισκους....??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη αλλά η δική μου εμπειρία λέει ότι οι trigger είναι πολύ πιο ευαίσθητοι από τους δίσκους. Είναι μεν τρομακτικά ανθεκτικά ψάρια συγκρινόμενα όμως με τα υπόλοιπα ψάρια του ωκεανού.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλωστε τι σημαινει ''δυσκολο'' ψαρι ? Εκφραζοντας την καθαρα προσωπικη μου αποψη , θα πω οτι αν ο χομπιστας σεβαστει τις ιδιαιτεροτητες του καθε ψαριου και προσπαθησει να του παρασχει τις καταλληλες συνθηκες , τοτε ολα γινονται ευκολα ![]() Απο εκει και περα , συμφωνω με τον Νικο (sps4ever) οτι τα θαλασσινα ψαρια ειναι πιο ευαισθητα σε σχεση με του γλυκου νερου.Το γεγονος και μονο οτι ειναι αγρια φθανει. Ακομα και αυτο το trigger στην αρχη εκανε απεργια πεινας απο το ψυχολογικο σοκ ...τωρα τρωει απο το χερι μου ![]() Απο την αλλη , τα ψαρια του γλυκου νερου εχουν την προκληση των αναπαραγωγων , κατι που στο θαλασσινο ενυδρειο δεν απασχολει -ακομα- τον καθε χομπιστα.Ισως εκει να ειναι πχ η προκληση και η ''δυσκολια'' των δισκων. Τεσπα , οπως προειπα , καλο ειναι να αποφευγονται οι συγκρισεις ... |
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχο. Να σου ζήσει tricky!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω !!
Βαζω μερικες φωτο ακομα ... |
|
|||
|
|||
![]()
...σαν να βλεπω την παλετα του Ντα Βιντσι....
![]() ...φτου φτου |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά ρε Βασίλη πως έχει γίνει έτσι ο βράχος? Φοβερός!!! Ρίχνεις Purple up?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εχω μονο Hobby Phosphat Killer και μια μπαλα chaeto μεσα στο τανκ. Αλλαγες νερου 25% μηνιαιως και ευλαβικα με απλο αλατι red sea. |
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσεχε γιατί μπορεί να φαει και το χέρι σου...
![]() Παράθεση:
Πλέον τους 6 τελευταίους μήνες κάνω περιοδική χρήση άνθρακα για μια εβδομάδα τον μήνα, ακριβώς πριν την αλλαγή νερού. Έτσι (πιστεύω) δεν αφαιρώ ιχνοστοιχεία από το νερό μου και επιτρέπω στο skimmer μου να δουλεύει καλύτερα. Πάντα όμως έχω πρόχειρο άνθρακα καθώς δεν ξέρω πότε μπορεί να μου χρειαστεί ή πότε θα έχω να κολλήσω κανα κοράλλι με εποξικη πράγμα που κάνει θεμιτή την χρήση του για 1-2 μέρες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Μου ραγισε και μου ραγισε η καρδια!!!!!! | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-05-06 21:51 |