|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λέτε ε; Τι να σας πω αν είναι καλύτερα... ειναί; Κάποτε έτσι το είχα, επειδή από το μαγαζί που πήρα το φίτλρο έτσι ακριβώς μου είπαν να το κάνω αλλά μου φαίνεται τώρα πιο αποδοτικό... θα το δοκιμάσω πάλι και θα σας πώ... ίσως τότε ήταν τυχαίο (λειτουργούσε μόλις 1 μήνα...).
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχετε και οι δυο δικιο...
Ετσι οπως λεει η eheim δεν θελει συχνα καθαρισμα ή αλλαγη ο υαλοβαμβακας. Αν ειναι ομως κατω, μαζευει πιο πολλη βρωμια, προστατευει τα υπολοιπα υλικα, αλλα θελει συχνα αντικατασταση. και τα δυο παιζουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά να το αλλάξω ή να το αφήσω;
![]() Θα κάνω πείραμα... θα το αλλάξω και αν δω πάλι πρασινάδα θα το βάλω πάλι όπως είναι τώρα... τα νέα επί της οθόνης... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη violinist : 05-04-07 στις 00:11 |
|
||||
|
||||
![]()
στα περισσότερα ποστς έχει αναφερθεί ο υαλοβάμβακας να μπαίνει πρώτος απο πάνω. και αυτό για ευκολία αλλαγής και για να παρακρατάει ό,τι μικρό σωματίδιο έχει περάσει απο τα υπόλοιπα υλικά του μηχανικού φιλτραρίσματος.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλά προτιμώ να είναι καθαρό το βιολογικό υλικό γιατί δουλεύει καλύτερα και πιο σωστά και επίσης προτιμώ να κάνω 25 λεπτά παρά 10 να καθαρίσω το φίλτρο αν είναι να δουλέυει καλύτερα.
Επίσης είπα ότι παλίοτερα το είχα όπως ακριβώς συστήνει η eheim και το βιολογικό υλικό ήταν πολύ πολύ βρώμικο και το νερό λίγο πράσινο, μάλλον γιατί ο υαλοβάμβακας ήταν πολύ λιγότερος (3cm) και επειδή στο ενυδρείο μου μεγάλου μεγέθους βρωμιές δεν υπάρχουν, για να τη κρατήσουν τα άλλα υλικά, αλλά μόνο μια πρασινωπή σκόνη-γλίτζα που κάθεται στον υαλοβάμβακα και δεν έχω ιδέα από που προέρχεται, αν δεν είχα τον υαλοβάμβακα κάτω τότε θα καθόταν στο βιολογικό υλικό... Αλλά δεν χάνω και τίποτα με μια ακόμη δοκιμή του συστήματος που συστήνει η eheim... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σωστό ή Λάθος.... | pani | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 18-01-07 23:10 |
Σύνθεση φίλτρου.Σωστά ή λάθος? | msigouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 14-11-06 02:35 |
Σωστό σετάκι φαγητών για mbunas | pavloukos | Malawi | 0 | 31-05-04 14:08 |
συμπεριφορά anubias και σωστό κλάδεμά της | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 23-02-03 15:47 |