|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον εγω ξεκιναω αναποδα....
ο φωτισμος με 1 και μονο λαμπα θεωρειται σχεδον ακαταλληλος για ενυδρειο φυτεμενο.(εστω και low φυτεμενου).με 2 λαμπες τουλαχιστο μπορει να τρεξει κανονικα..... στη θεση σου για αρχη δεν θα εβαζα ενα απο τα 2 γρηγορα φυτα,για να μην εχω περισσεια απο καποιο στοιχειο,και μου αρχισουν τις επισκεψεις με γλυκα στα χερια οι αλγες...... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ομως βαλω αλλη μια λάμπα,για παραδειγμα αλλη μια 15watt θα εχω 0,68 watt/lt. Ο φωτισμος αυτος δν είναι για φυτεμενα μεσαιων απαιτησεων και ανω?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως οπότε τοποθετω αλλη μια λαμπα των 15 watt που να εκπεμπει στο ασπρο φασμα μιας και χω ηδη τη grolux, σωστα?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι,γιατι οχι..??
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξερω Klaz σε ζαλισα σημερα μιας και εσυ εχεις διaβασει τα περισσοτερα σημερινα ποστ μου αλλα εχω αλλη μια ερωτηση.Με φωτισμο ανω του 0,5 watt/lt δν θα πρεπει πλεον να παρεχω και co2?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν λιπαινεις σωστα δεν ειναι απαραιτητο......
παντα βεβαια μπορεις να χρησιμοποιεις η το εξελ της σιτσεμ(υγρο υποκαταστατο διοξειδιου),η να φτιαξεις μονος σου διοξειδιο απο ζαχαρη και μαγια....... ολα αυτα βεβαια ισως να ειναι καπως ''υπερβολικα'' με τα συγκεκριμενα φυτα που συζηταμε,αλλα τρωγωντας δεν ερχεται η ορεξη...??? |
|
|||
|
|||
![]()
Να πω και εγω τη γνωμη μου..Με το φωτισμο που εχεις και εναν ανακλαστηρα νομιζω πως με τα φυτα που θες θα εισαι οκ..
Βεβαια με αυτο που λεει ο κλαζ θα εχεις πολυυυ περισσοτερες επιλογες για φυτα αλλα θα πρεπει να ασχοληθεις παραπανω.Εισαι οριακα για το αν χρειαζεσαι οπωσδηποτε co2 και καλη λιπανση..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι χρειαζομαι για να στησω ενα ενυδρειο ως αρχαριος? | mikenuke | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 03-07-05 01:12 |
Βασικες ερωτησεις για το nano reef | jimismc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 17-10-04 20:54 |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ SHELL DWELLERS | AFRIKANOFILOS | Tanganyika | 39 | 17-04-04 01:49 |
Ερωτησεις γενικα για haps. | Entreri1221 | Malawi | 11 | 10-07-03 02:09 |