|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είδες?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο...αψογη κατασκευη..!!!
μπορεις να προσεξεις σιγα-σιγα περισσοτερο το ακουασκειπινγκ σου,πχ κρυβοντας καλα τον εξοπλισμο στις 2 γωνιες πισω,και αν μπορω να δω καλα το μεσαιο φυτο μου κανει για java ferm,αν ναι δεν το φυτευουμε ,αλλα το πιανουμε σε καποιο κορμο,η πετρα..... καλη συνεχεια και παλι..!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω το βλεπω πανω σε καρύδα μπας και εχουν τιποτε ματια μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Πολυ επαγγελματική δουλεία με το φωτισμό! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αγαπητε δεν εννουσα την μος που ειναι πανω στην καρυδα,αλλα το φυτο που φαινεται φυτεμενο ακριβως στη μεση του ενυδρειου.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα η στραβωμάρα μου δεν λέγετε και χτες έδεσα μια σε πέτρα και ούτε που το είδα
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν όπως σωστά είπατε πάνω στην καρύδα έχω βάλει java moss.......
Τώρα για το φυτό που λέει ο φίλος Klaz δεν θυμάμαι πως λέγεται..... Πάντως όλα τα φυτά τα πήρα από τον azores..... ![]() ![]() Πάντως ο Θάνος όταν τα πήρα ήξερε ότι δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από φυτά και δεν μου είπε ότι δεν θέλει φύτεμα.... Πράγμα που έκανε για την ανούμπια.... Δεν ξέρω τι να σας πω.... Πάντως αν χρειαζόταν φύτεμα θα μου το ΄λεγε νομίζω.....!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
προς θεου δεν κατηγορω κανεναν,πολυ περισσοτερο τον φιλο θανο,αλλα προσπαθησα να καταλαβω το τι φυτο ειναι..
εμενα μου φανηκε για Microsorium pteropus περισσοτερα εδω...... http://www.lucanas.com/index_a.htm |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεύτερη λάμπα. | ΠΑΝΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 02-12-06 18:20 |
Λάμπα UV | namesis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 31-01-06 01:37 |
4η λάμπα | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 24-12-05 21:07 |
Λάμπα Φθορίου | pStathis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 28-10-05 11:55 |
Ερώτηση για λάμπα φθορισμού 6W | yiatse | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 26-10-05 01:18 |