|
|
||||
|
||||
![]()
Το test είναι API και δουλεύει καλά. Το νερό της βρύσης έχει PH=8, KH=8, NO3=30 (όχι δεν το πίνουμε). Τα υπόλοιπα δεν τα έχω μετρήσει.
Το υψηλό ΝΟ3 είναι και ο λόγος που έχω ορισμένα φυτά ‘ρουφήχτρες’. Να διευκρινίσω κάτι. Εγώ συνεχίζω να κάνω αλλαγές. Δεν είμαι αντίθετος. Απλά ως εγκυκλοπαιδική μόρφωση ήθελα να γνωρίζω περισσότερα. Πως λέμε: πίνουν τα ψάρια νερό? Να ζει κανείς ή να μην ζει? Κ.τ.λ. Παράθεση:
Για να δούμε αν έκανα παράθεση έκανα. γιούπι η πρώτη μου παράθεση ![]() Παράθεση:
![]() Αλήθεια, τα ούρα των ψαριών, τι χρώμα έχουν??????? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 03-04-07 στις 11:02 |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβάστε και τι έλεγαν το 1971 :
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/1971.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκες το κόλπο και πηρες φόρα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πάντως πιστεύω πως δεν υπάρχει κάτι να σε ανησυχεί, συνεχίζεις τις αλλαγές για να αφαιρούνται τα λιπίδια, οι βλαβερές ουσίες (τα ούρα δεν έχουν μόνο αμμωνία...) και να ανανεώνεται και το νερό με ιχνοστοιχεία κτλ. ... |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγαααά μην παίρνεις φόρα.
Εχει κιάλλο κουμπάκι που το λένε edit ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Φίλε Strahos δεν με ανησυχεί κάτι συγκεκριμένο (σε σχέση με τα νιτρικά). Απλά είχα μια απορία και την είπα. Μία μέρα μετά την αλλαγή νερού, έχω 10 με 15 νιτρικά με μικρότερη μέτρηση 5 μετά από 2 εβδομάδες χωρίς αλλαγή. Y.Γ. 3 παραθέσεις σε ένα μήνυμα. ε? ε? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αμα δεν πειραζες και τα font.......
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|