|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη που θα το ρωτήσω αλλά που μπορεί κανείς να βρεί ρεφρακτόμετρο σε αυτή τη τιμή? Δεν είναι κακό να μου συστήσετε κάποιο μαγαζί (και το τηλέφωνό του) αν ξέρετε οτι μπορώ να το βρώ σε αυτή τιμή. Το μαγαζί που το ζήτησα μου είπε οτι αυτές είναι οι τιμές και οτι υπάρχουν και κάποια κινέζικα των 100€ αλλά δεν είναι τόσο ακριβειας.
Επίσης συγνώμη αλλά τι ακριβώ είναι το ΙΜΗΟ??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΙΜΟ = In My Opinion ( κατα την γνώμη μου ) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπήκα στο δύκτιο και έψαξα για ρεφρακτόμετρο και έχει 100 διαφορετικά μοντέλα. Μπορεί κανείς να μου συστήσει κάποιος ένα (αναφέροντας μοντέλο) απ' αυτά τα οποία κυμαίνονται μεταξύ 40-90€ ???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν κατάφερα να τραβήξω 2 φωτό και να τις ανεβάσω. Διαστάσεις: Μ80ΧΠ90ΧΥ80. Στην γωνία που φαίνεται ο βράχος, απο πίσω υπάρχουν 5 κυκλοφορητές MaxiJet 900L/ώρα, με υπερχύληση (τρύπα στον πάτο) και διαγώνια μπροστά ο μεγάλος κυκλοφορητής 2300l/ώρα που φέρνει απο το sump, προκειμένου να έχω όσο καλύτερη κυκλοφορία.
Εχω κατασκευάσει το Wet/Dry με υαλοβάμβακα, βοιλογικό και siporax. Στο χημικό άνθρακας & αντιφώσφορο και τέλος skimmer RedSea 1000. Πληροφοριακά το όλο κατασκεύασμα είναι 100% hand made...Απο κολύματα τζαμιών μέχρι σιδηροξυλοκατασκευή. Περιμένω σχόλια και τυχόν υποδείξεις. ΜΦΧ Μωυσής Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη moeses : 31-03-07 στις 18:46 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεν σου καθεται καλα να αγορασεις απευθειας απο το Χονγκ Κονγκ , δες και και εδω : http://www.aquaristic.net/shop.php/s...refractometer/ http://cgi.ebay.de/Refraktometer-Sal...QQcmdZViewItem Αν αυτα που σου δινω παραπανω δεν ειναι ακριβειας,στα αντικαθιστω εγω ![]() ...α , ειναι και Κινεζικα , οπως το 95% που κυκλοφορει στην αγορα.Ισως ο μαγαζατορας που λες να πουλαει Σουηδικα με 200 ευρω αλλα δεν το βλεπω πιθανο ![]() Τεσπα , το θεμα της αλατοτητας θα πρεπει να αποσαφηνιστει και να κλεισει. Απο εκει και περα, το ενυδρειου σου φαινεται πολυ ενδιαφερον σαν κατασκευη.Οι φωτο αδικουν τις διαστασεις του αφου φαινεται σαν ενυδρειο 200 λιτρων ενω ειναι πολυ μεγαλυτερο. |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητέ Tricky,
Το θέμα ρεφρακτόμετρου έληξε διότι παρήγγειλα απο την ιστοσελίδα που μου υποδείξατε. Απλά θα πάρει κάπιοες μέρες μέχρι να το παραλάβω. Μου είναι σαφές πως η αλατότητα είναι ακριβείς μαζί με τις άλλες μετρήσεις φυσικά. Έχεις δίκιο σχετικά με τις φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς θα μπορούσα να το κάνω.....???? Μήπως μπορείς να μου πείς σχετικά με τον φωτισμό...Πόσες ώρες πρέπει να ανάβουν οι λευκές και πόσες οι blue marine? (Τ5 2 λευκές και 2 blue). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορεις να τα εχεις πχ 9 ωρες ολα αναμμενα και μετα να αφηνεις μονο τις 2 μπλε αναμμενες για κανα 2 ωρο ωστε να γινεται ομαλα ο κυκλος ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
Εντόπισα 2 καβουράκια, 1 μικρό αστερία και 1 ανεμώνη που χαλιρουν άκρας υγείας και κινούνται μέσα στο ενυδρείο.... Προφανώς τα κουβαλούσε ο βράχος μέσα.... Πρέπει να κάνω κάτι??? Χρειάζονται κάποια τροφή ή κάτι άλλο???
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶λγη σε θαλασσινό. | ΑΡΤΕΜΗΣ | Φύκη -€“ ¶λγες | 8 | 17-06-05 14:06 |
Νέο θαλασσινό | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 23-02-05 14:27 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |