|
|
||||
|
||||
![]()
Αμαν φιλε Μιχαλη ειδα κατι πρωτα, δευτερα και τριτα βραβεια που ειχες βαλει τις φωτο σε ενα ποστ και επαθα πλακα.
![]() Θα με βαλετε να αλλαξω τις πετρες ... ![]() Και ειναι κριμα αυτες που εχω εχουν πρασινισει. ![]() Τι με κανεις τωρα, φτου και απο την αρχη ... ![]() Θα δω αν μπορω να κανονισω το ντεεκορ με αυτες που εχω, αλλιως θα παω στη παραλια που πηγε και ο Μαβερικ να βρω αλλες ... και κουβαλα ... και πλυνε ... ![]() Α ναι, στις φωτο που ειδα υπηρχε και ενα ενυδριο με πλατσουκοτες μυτερες πετρες (σαν σχιστολιθος μου εκανε), αυτο όμως το τοπιο δε νομιζω να τεριαζει σε ταγκανικα ε; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τρίτη γέννα ανακάλυψα σήμερα,κουνελάκια τα άτιμα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από δύο εβδομάδες άρχισαν να πάιρνουν θάρρος και να βγαίνουν στην αναζήτηση περιπέτειας και φαγητού.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου ρε χαζο μπαμπα...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ουνα φάτσα ούνα ράτσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρησταρα στελνε φωτος να περνω θαρρος. Οσο πιο πολυ τα βλεπω τοσο περισσοτερο υπομονη κανω. Θα περιμενω μαλλον πανω απο μηνα για τα μουλτις. Κλαψ
![]() Τουλαχιστον θα εχω ετοιμασει το εδαφος.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus multifasciatus - αναγνωριση φύλου | mikenuke | Tanganyika | 6 | 12-01-06 14:01 |
Θανατοι σε species tank w/multifasciatus neolamprologus | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 04-05-05 16:58 |
Firemouth Cichlid - ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ | vagos1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 20 | 26-06-04 19:40 |