|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=rockxk;164939
υπαρχει τροπος να ανοιγοκλεινει σιγα σιγα το φως? διοτι εχω βαλει χρονοδιακοπτη και ξαφνικα οι λαμπες αναβουν και κλεινουν. φανταζομαι ποσο θα στρεσσαρονται τα ψαρια ετσι ξαφνικα που θα τους ''ερχεται'' και θα ''φευγει'' το φως.... [/quote]εγω να συμπληρωσω μετα τις σοφες κουβεντες του μανου,οτι το συστημα φωτισμου που εχουν τα juwel και ειναι φιξ και ηλεκτρονικο δεν γινεται να βαλεις dimmer για να ανοιγουν και να κλεινουν σιγα-σιγα τα φωτα ,εκτος βεβαια αν πειραματιστεις ,βρεις καποιο τροπο να ανοιξεις-σπασεις το σετ φωτισμου που ειναι compact......... |
|
||||
|
||||
![]()
Ανοίγει Κώστα αλλά είναι μεγάλος μπελάς και όταν το κλείσεις θέλεις σιλικόνη για να το σφραγίσεις
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμενο δεν εχω βρει τροπο να το ανοιξω χωρις να γινω βαρβαρος..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε δεν είπα οτι ξεβιδώνει κιόλας Sir!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετσι,ετσι....μ'αρεσουν οι αβροτητες...!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
το εσωτερικο εχει βγει και εχω μονο το 2217
η λαμπα πραγματι ''μπλεδιζει'' να το πω και ετσι. τελος παντων ωραια δε μπορω ανοιξω αλλα μπορω να αλλαξω τις λαμπες... οποτε και παλι σας ρωτω ποιες λαμπες ποιο φιλτρο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
rio 400-παρουσιαση | rockxk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 19-09-07 15:35 |
rio 400 | rockxk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-03-07 07:50 |
rio 400 συστημα φωτισμού | GEORGIOS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 16-03-07 15:05 |
rio 400 | rockxk | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 27 | 08-03-07 11:08 |
rio 400 | koko | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 25-04-06 13:04 |