|
|
||||
|
||||
![]()
Ο φίλος μας έψαχνε για "μια απλή, ευχρηστη και σχετικά φτηνή" φωτογραφική και τον βλέπω να καταλήγει σε καμιά dslr..
![]() Ωραίες οι dslr αλλά το να είναι μια φωτογραφική μικρή και εύχριστη έχει άλλη χάρη. Μπορείς να την έχεις παντού μαζί σου και σου δίνεται η ευκαιρία να τραβήξεις πραγματικά μοναδικές φωτογραφίες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πονάει στην αρχή αλλά μετά το απολαμβάνεις. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο καλό είναι να ανεβαίνει ο πήχης μέσα απο τις φωτογραφίες που παρουσίασες.
Πραγματικά ειναι πολύ όμορφες. Το μπάτζετ όμως είναι ενα θέμα που απασχολεί πολλούς οπότε θα πρέπει να γίνουν αναφορές και σε μικρότερες μηχανές. Σίγουρα δεν ειμαστε dpgr όμως θα μπορούσαμε να σκαλίσουμε λίγο το θέμα. Για παράδειγμα τι μπορεί να κάνει κάποιος με μια entry level μηχανή (δεν ξέρω αν το είπα σωστά) ![]() ΥΓ. Είδα και το album του Στάθη και μου άρεσαν πολύ οι εικόνες. Ευγε ![]() Γειά σου Ελλαδάρα με τις ομορφιές σου http://www.trekearth.com/members/sta...Europe/Greece/ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όντως η φωτογραφία αποτελεί για μένα το Νο1 από τα χόμπι μου, όπως είναι για εσάς η ενασχόληση με τα ενυδρεία. Χάρη σε αυτό το forum, μαθαίνουμε καθημερινά νέα και ενδιαφέροντα πράγματα βγάζοντας μας από το σκοτάδι... Επίσης, μια "σωστή" φωτογραφία ενός όχι και τόσο "καλού" ενυδρείου, μπορέι να φαντάζει στα μάτια όλων καλύτερη από μία άλλη φωτογραφία ενός τέλειου ενυδρείου, η οποία είναι για παράδειγμα "κουνημένη"!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα αποστολής φωτο | Στελιος | Greek Aquarist's Boards | 2 | 31-12-06 14:00 |
ΦΩΤΟ-Ορεξη | malawi | Malawi | 3 | 24-08-06 09:12 |