|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως έχεις αναφερθεί για το ίδιο θέμα σε άλλη κατηγορία χθές!
Κατηγορία DIY . Φτιάχτο μόνος σου http://www.aquatek.gr/vb/showthread....597#post164597 |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλα δεν φαινόταν στα νέα μηνύματα και γι αυτό υπέθεσα ότι έκανα κάποιο λάθος......
Συγγνώμη.... Απλά επειδή δεν απάντησε κανείς γι αυτό.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Λοιπόν. ¶ρχισε από εδώ και μετά άρχισε την αναζήτηση στην κατηγορία DIY. Θα πρότεινα να αγόραζες στεγανά ακροφύσια και με στηρίγματα τύπου Ω να έκανες δουλειά...(το ανάλογο ballast απαραίτητα) Βεβαια και η κατασκευή με κλέμες και θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι όπως λές δεν είναι κάτι το τραγικά δύσκολο..(το ανάλογο ballast απαραίτητα). Με αυτόν τον τρόπο εγώ φωτίζω το ενυδρείο μου. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ, ευχαριστώ φίλε tsikis...
Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω στεγανά ακροφύσια....... Αν γνωρίζει κάποιος από Θεσσαλονίκη κανένα μαγαζί που να έχει σίγουρα ας μου πει... Ευχαριστώ... |
|
||||
|
||||
![]()
στα ηλεκτρολογικα ΔΙΤΣΙΟΣ στην μακεδονιας εχεις παει...???
|
|
||||
|
||||
![]() Όχι δεν έχω πάει..... Όμως τώρα που θα έρθω στην συμπρωτεύουσα του παρακράτους ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ετοιμα σετ υπαρχουν..
δεν ξερω ομως αν ο φιλος θελει κατι τετοιο.... ας παρει τηλεφωνο να μαθει... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εύκολα.... όλο το σύστημα σκοπεύω να τα βγάλω εκτός του καπακιού.... Μέσα θα υπάρχουν μόνο οι λάμπες.... Έχεις το τηλέφωνο μήπως...???? Θα με βοηθούσες αφάνταστα.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν παιδιά όλα οκ....
Σήμερα πήγα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό και βρήκα κάτι κουμπωτά ακροφύσια που όμως δεν είναι σταγενά.....(0,45 ευρώ το καθένα) Έβαλα όμως θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι και όλα είναι οκ.... Μόλις την τοποθετήσω κιόλας θα σας πω τα αποτελέσματα..... Πάντως από μία πρώτη ματιά δεν φαίνεται να υστερεί πουθενά.... Φυσικά η ιδέα προήλθε από τον genetix ( για να μην κλέβουμε και τα copyright)...... ![]() ![]() ![]() ![]() Όταν μπορέσω θα ανεβάσω και φωτό για να μου πείτε την άποψη σας.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεύτερη λάμπα. | ΠΑΝΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 02-12-06 18:20 |
Λάμπα UV | namesis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 31-01-06 01:37 |
4η λάμπα | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 24-12-05 21:07 |
Λάμπα Φθορίου | pStathis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 28-10-05 11:55 |
Ερώτηση για λάμπα φθορισμού 6W | yiatse | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 26-10-05 01:18 |