|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υπομονη φιλε μου..μην βιαεσαι και ασε τη φυση να δουλεψει.... τουλαχιστο με παρατηρηση να δεις ποιος ειναι χαζομπαμπας...... νικολααα,αντε ρε εσυ εισαι ο υπευθυνος μοντ...εγω θα τα λεω.....???? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω Χρηστο μου σου ειπα τι να κανεις..... ΠΑρε τον κωνο το βραδακι και κανε το κολπο που σου ειπα για να βεβαιωθεις οτι εχεις γονιμο ζευγαρι και αξιζει να το παλεψεις απο κει και περα........ Εξι μερες αναμεσα σε γεννες ειναι απολυτα φυσιολογικες και τα δικα μου καθε εβδομαδα γεννουσαν......
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ αν οι 6 μέρες θεωρούνται φυσιολογικές το βράδυ θα βάλω τον διαφανή κύλινδρο με μπλε του μεθυλενίου κλπ, κι αναλόγως πράττω.
Κlaz, pritanis ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας για μιά ακόμη φορά. |
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστάρα δεν σε προλαβαίνουμε αδελφούλη μου.
Αντε τρίτη και φαρμακερή!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί με την τρίτη να μην τα καταφέρουν πάλι αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα! όπως είπαν και οι προλαλήσαντες και ειδικά ο Νίκος κάνε το τεστ και αν δεις ουρίτσες τότε ετοιμάσου για χαζομπαμπάς στο κοντινό μέλλον!
|
||||
|
||||
![]()
PascM καλησπέρα,
Θα κάνω το test και βλέπουμε, υπομονή υπάρχει αρκετή. Αν δω ουρίτσες τουλάχιστον θα είμαι σίγουρος ότι έχω ζευγάρι. Κύριε msigouros αν δεν κάτσει τίποτα μερικές φορές ακόμη, θα βγω στο κυνήγι για κανέναν αρσενικό, και ξέρω κάποιον που έχει έναν τουλάχιστον ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η πρωτη μου προσπάθεια σε Malawi . | manoussos | Malawi | 22 | 13-12-06 16:53 |
Προσπάθεια αναπαραγωγής ... | crazyio | Bettas | 7 | 29-10-06 12:33 |
1η προσπάθεια αναπαραγωγής COLISA LALIA | KOKORAS | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 22 | 25-04-06 12:55 |