|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η γνώμη μου είναι ότι μπορεί να γίνει το ενυδρείο που περιγράφεις.
Τι θα πρόσεχα εγώ.. Θα έβαζα ανακλαστήρες (αν δεν έχεις ήδη) Θα πρόσθετα co2 (diy) Θα ξεκίναγα με τα υπάρχοντα φυτά και αναλογα την συμπεριφορά τους θα έπρατα. Για να έχεις μεγάλη κατανάλωση νιτρικών πρέπει να έχεις και ανάλογη ανάπτυξη των φυτών και παίζει φυσικά ρόλο, η ποσότητα. Έτσι πρέπει να διαλέξεις τα φυτά με τα εξης κριτίρια -Απαιτήσεις σε φως και co2 + ρυθμό ανάπτυξης Ένα άλλο κριτίριο είναι το μέγεθος. Η hydrofillia corymbosa είναι μεγάλο φυτό για το ενυδρείο αυτό και η ποικιλία "compact" είναι λίγο πιο απαιτητική σε φως. Η java moss, πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή. Για τις κρυπτοκορίνες πρέπει να κοιτάξεις πάλι το μεγεθος γιατί κάποια είδη μεγαλώνουν αρκετά. Η εκτιμησή μου είναι ότι μπορείς να συντηρείς ένα τέτοιο ενυδρείο με λίπανση μια φορά την εβδομάδα, μετά την αλλαγή νερού.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πλανο ενυδρειου-βοηθεια για ιδεες | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-01-07 17:46 |
!!! Χαλικι για φυτεμενο !!! | vasilakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 20-12-06 20:50 |
πλανο για ενυδρειο | GP250381 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 01-12-06 17:34 |
Συμβουλη για χρηση λαμπας σε φυτεμενο | andreasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-04-06 09:58 |
φυτεμενο ενυδρειο; | Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-02-06 20:02 |