|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
msigouros μην είσαι σίγουρος ότι δεν τον ρώτησα
![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Και;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω απο Γερμανια εφερα πλαστικο.
Ομως ξερω οτι υπαρχει και εδω στην Ελλαδα. Ολο και καποιος θα ξερει στην Αθηνα που μπορει να βρεθει. Ειπα στην Lucy να ρωτησει εδω στο gab μην ξερει κανενας κατι. |
|
||||
|
||||
![]()
Ας ψάξει για εταιρείες που ασχολούνται με την αρχιτεκτονική τοπίου,που φτιάχνουν κήπους,συντριβάνια,λίμνες κλπ όπως αυτή :
http://www.kiposimo.gr/pegasus/bin/p...ode=H001_INDEx |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο πληροφοριες μηδεν. Λες και εχουν απλα διαφημιση σε περιοδικο. Καμια πληροφορια!!! Φτηνιαριδες..... |
|
||||
|
||||
![]()
Έψαξα πολύ για ναύλον σε όσα μαγαζιά θεωρούσα σχετικά με νάυλον, και κατέληξα σε κατασκευαστές πισίνας, οι οποίοι μου είπαν πως μόνο στη Θεσ/νίκη θα βρω, αλλά και πάλι τόσο μικρό κομμάτι που θέλω, δεν θα μου δώσουν ( ;;;;; )
Έγκαταλείπω την ιδέα για νάυλον (προς το παρόν η τσέπη μου δεν φτάνει μέχρι την Θεσ/νίκη), και σας ρωτώ για κάτι που μου πρότειναν. Να κάνω τσιμεντοκονία και να βάλω ένα υλικό που θα την κάνει στεγανή. Στην ανάλογη ερώτησή μου, απάντησαν πως ένα λεπτό στρώμα αρκεί και πως δεν είναι τοξικό και δεν θα βλάψει τα ψάρια. Η γνώμη σας; Τάκη εσύ έβαλες τέτοιο υλικό; Δεν θυμάμαι να διάβασα κάτι τέτοιο στο "γη και ύδωρ"
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως το νάυλον που βάζουν στα θερμοκήπια σαν κάλυμμα ,θα έκανε δουλειά?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοιτάξτε την καινουρια μου χελωνιτσα ! | deMetrIs | ¶λλα ζώα | 8 | 16-09-06 23:44 |
Λιμνούλα κήπου με KOI | Αθηνά | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 23 | 12-10-05 12:32 |
Λέω να δοκιμασω την τυχη μου....με φυτά. | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-05 11:52 |