|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα balast πλεον καλο ειναι να ειναι ηλεκτρονικά. Το ελαχιστα παραπανω αρχκό κοστος υπερκαλυπτεται και απο την οικονομια ρευματος αλλά και απο την μεγαλυτερη διαρκεια των γενικα ακριβων ενυδρειακων λαμπων.. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε dimitrisgiannoulakis σ'αυτο το θεμα μιλαμε για αλλο καπακι. Ειναι διαφορετικα τα ενυδρεια
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι άλλο καπάκι, είναι το ίδιο. Ο φίλος netblues, έχοντας όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει, ανέβασε φωτογραφίες από το παλιό ενυδρείο του καρφουρ. Αλλά παρακάτω η συζήτηση συνεχίζεται και ο GFON δίνει την δικιά του πατέντα που αφορά στο καινούριο ενυδρείο. Αυτό που έχει κάνει είναι ότι έχει ξηλώσει το ‘κουτάκι’ μέσα στο οποίο ήταν το ballast, κώλυσε τζάμι και έβαλε δύο λάμπες εκεί και μία μπροστά. Σύνολο 4. Ballast και starter πήγαν κάτω από το έπιπλο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα δευτερη λαμπα
|
||||
|
||||
![]()
Έβαλες που την έβαλες την δεύτερη λάμπα δεν έβαζες και ανακλαστήρες να είσαι τζετ!
![]() Μια γνώμη είναι και αυτό!
|
||||
|
||||
![]()
εχω εναν δεν μπορω να βαλω δευτερο γιατι ειναι το καπακι.τωρα ειμαι οκ για γρασιδι?οποιος ενδιαφερεται την πηγα σε ηλεκτρολογο 30 ευρω κοστισε.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαμπα σε 50αρι | Trelamenos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 09-10-06 16:45 |
λαμπα??? | giorgos27 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 26-06-06 12:17 |
Λαμπα Uv | CENTAUR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-10-05 21:28 |
ΛΑΜΠΑ | steve_ier | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-05-04 03:08 |
Καηκέ η λαμπα.... | nikits72 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-03 11:40 |