|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
διακοπτης με καταλληλο σπειρωμα για τα μανομετρα?????
που μπορουμε να το βρουμε αυτο? |
|
||||
|
||||
![]()
Στα πυροσβεστικα ειδη...
Γενικοτερα ομως χωρις τα καταλληλα εργαλεια δεν γινονται τετοιες δουλειες.. |
|
||||
|
||||
![]()
Τις εργασίες αυτές θα τις κάνει επαγγελματίας γιατί η μπουκάλα (αν είναι κατάληλη για CO2 ) θα πρέπει να ελενχθεί επιπλέον πριν γεμίσει...
Το κόστος συνολικά είναι πολύ μικρό. Πάντα καλά, Caverman |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ωχ!ωχ!Τι να πω πριν κανα μηνα πεταξα καμια 15 πυροσβεστηρες απο 3-10 κιλα.εχω συνεργειο και επρεπε να τα αντικαταστησω με νεους που τηρουν τις προδιαγραφες Ε.Ε....θα κοιταξω μηπως εχει μηνει τιποτα σε αυτον που τους εδωσα.Σκοπος μου ειναι να φτιαξω ενα ολοκληρωμενο συστημα co2/ph controller.εκεινο που με ενδιαφερει ειναι η αξιοπιστια του εγχειρηματος. βεβαια χθες εφτιαξα ενα DIY απο αναψυκτικο και μου βγαζει ι φουσκαλα καθε 1 δευτ.Θα πρεπει να εχω κατι υπ'οψιν μου αυτες τις μερες ?εννοω ph,kh ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βελονοειδή για co2 | VASKOS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 24-02-07 10:18 |
ερωτηση για co2 | gleboukas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-01-07 12:00 |
Ερώτηση για co2 d.i.y | ononos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 05-09-06 13:54 |
Μπουκάλα CO2 6kgr | Archon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-06-06 00:04 |
help για Co2!!! | Husky_Jim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 04-05-04 14:46 |