|
|
|||
|
|||
![]()
Hello again!
![]() @Steady: Δεν ξέρω αν έπρεπε να αναφέρω το όνομα του καταστήματος εδώ μια και αρχικά το thread δεν είναι για αυτό. Ίσως στο αρμόδιο τμήμα του φόρουμ για καταστήματα? Αν είναι ας μου πουν οι admin-moderators. Αλλιώς υποθέτω όποιος θέλει να του πω, μπορεί να μου στείλει pm. Αναφορικά με το στρώσιμο, αν δεν χρησημοποιήσω το φίλτρο που υπήρχε στο ενυδρείο, είπα μήπως το μπολιάσω με υλικό από το μεγάλο ενυδρείο με τα χρυσόψαρα. Μπορώ να το κάνω αυτό? Επίσης το παλίο φιλτράκι αυτή τη στιγμή "τρέχεί" μέσα στο μεγάλο ενυδρείο για συντήρηση. Πάντως αν δεν κάνει το υλικό του φίλτρου από τα χρυσόψαρα, μπορώ να βρω από τροπικό ενυδρείο. Σίγουρα όμως δεν έχω όρεξη να ξανακάνω οοοοόλη τη διαδικασία της αμωνίας........ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά στρώνει Emily το φιλτράκι μέσα στο ενυδρείο με τα χρυσόψαρα μην ανησυχείς!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() γιαυτο ρωτησα δεν ειναι προσωπικη απορια! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
Μικρά Guppies στο μεγάλο ενυδρείο | dimitrisgiannoulakis | Ζωοτόκα | 2 | 07-03-07 16:03 |
Πρόταση για μικρό ενυδρειο | pani | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 06-02-06 21:50 |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |