|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά η ευχαρίστηση στην κιχλίδα είναι να την δείς να αναπαράγεται,όταν γίνεται αυτό βγάζει τον καλύτερο εαυτό της ή αν δέν γίνει σωστά τον χειρότερο.
Νομίζω ότι τα 100 λίτρα είναι λίγα,και αν ο λόγως που σου άρεσε είναι η μουρίτσα του υπάρχει και αυτός που ταιριάζει και στα λίτρα σου. http://www.destin-tanganyika.com/Poi...umbu-shell.htm Γίνεται 6 cm,νομίζω οτί με λίγη τύχη μπορείς να τον βρείς. |
|
||||
|
||||
![]()
Ζ Χ νομιζώ οτι αυτο που μου έστειλες έχω τελικά με τη διαφορά οτι το κεφάλι του κιτρινίζει (δεν έχω τωρα foto)
Εμπιστεύομαι τον τυπο που το αγόρασα ειναι ειδικός στις κυχλίδες. Μου ανεφερε οτι δεν μεγαλώνει πανώ απο 6cm και 0 οτι δεν ειναι επιθετικός Δεν το σκεφτηκα παραπανω γιατι ειναι πανεμορφος . Το θεμα ειναι να δω πως θα τον καμαρώνω καλυτερα τωρα που στείνω το ενυδρείο με κατοικους . sorry για την αρχική ονομασία που postara αλλα ειμαι νέος στη Ταγκανικα Ευχαριστώ Σπύρος |
|
||||
|
||||
![]()
Για πες τη σκέφτεσαι ?
|
|
||||
|
||||
![]()
και ειναι κριμα οταν θα εχεις λατρεψει αυτα τα ψαρια, να μην μπορεις να βρεις κι αλλα!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Η αρχική ιδεα ήταν να γίνει ένα mini Taganika με multifaciatuus με πέτρες και κοχύλια .
Τωρα ομως με τον ασχημομουρη που εμπλεξα πρεπει να δω πως προχωρίσω Γιαυτο ξεκινησα και το θεματακι . Για να δώσω μια εικονα το ενυδρείακη ειναι 100λτ με λευκή αμμο πέτρρες moonstone και σύντομα θα τοποθετηθούν σαλίγκαρια . Απο έσας περιμένω γνώμες |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία,απο την μία ζευγάρι με τον Altolamprologus sp. compressiceps 'shell' με ένα βουναλάκι 30cm πλάτος και κάποιο κοχυλάκι για να γεννήσει η θυληκιά και όλο το υπόλοιπο ένα χαρέμι με μικρά των κοχυλιών(πολλά-πολλα-πολλα κοχυλια).
Πιστεύω λογικά να τρέξει ωραία έτσι. |
|
||||
|
||||
![]()
Για να καταλάβω βαζώ μέσα αλλο είδως Ζ Χ η οχί ?
Αν οχι παιρνω αλλο ένα που υπάρχει ακόμα και βαζώ στοχο για το sex ..! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ προσωπικά θα έβαζα και δεύτερο είδος(πχ neolamprologus multifaciatus που είναι και στην μόδα τελευταία ![]() Απλώς πρέπει να το στήσεις έξυπνα ώστε να σου βγούν 2 περιοχές όπως σου είπα παραπάνω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φώτα σας | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-07 11:38 |
Τα φώτα σας για φώτα!!! | tsikis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-07 15:01 |
Τα φώτα σας... | guppies_2 | Ζωοτόκα | 6 | 30-01-07 03:26 |
τα φώτα σας παρακαλώ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Malawi | 6 | 10-02-06 23:41 |
Θα σας αλλάξω τα φώτα !!! | halvas69 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 06-10-04 09:47 |