|
|
|||
|
|||
![]()
εκτος απο την τσεπη σου, σιγουρα αυτα που θα πειραχτουν πιο πολυ ειναι τα ιδια τα κοραλια,απο την στιγμη που στο ενυδρειο υπαρχουν αυτοκρατορικα αγγελοψαρα και πεταλουδες,αν εχεις.....
ειμαι πεπεισμενος οτι αργα η γρηγορα θα ερθεις στο διλημα της επιλογης,θαλασσινα ψαρια η κοραλια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερινές μετρήσεις έχουμε και λέμε, Αμμωνία=0 Νιτρίτ=0 Νιτράτ=0 PH=8.0 Alkalinity=3 KH=11 Ασβέστιο=280, όπως βλέπεται το Ασβέστιο δεν ανεβαίνει ικανοποιητικά, θα αυξήσω την δόση στο διπλάσιο, αλλιώς θα μου πάρει ένα μήνα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ασβέστιο πήγε 340, σταμάτησα για να κάνω θεραπεία ίκ στον Αυτοκράτορα λόγω στρες, (μου έφυγε η πρίζα του θερμοστάτη και πήγε η θερμοκρασία 23 από 27) το ψάρι ανταποκρίθηκε στην θεραπεία και πάει καλά.
Σας εύχομαι καλό Πάσχα!!! θα τα πούμε μετά τις γιορτές γιατί θα λείπω!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μετράμε μαγνήσιο πρώτα και όχι ασβέστιο για να δεις αν έχεις της προϋπόθεσης να ανεβάσεις ασβέστιο.
Τη θεραπεία έκανες και που? |
|
|||
|
|||
![]()
Εκανα θεραπεία με ένα φαρμακο της ΚΕΝΤ, αλλα την διέκοψα και το ψάρι απεβίωσε, τώρα καθαρίζω και έβαλα ένα YELLOW TANK το οποίο δεν φέρετε φισιολογικά πάει περα δωθε συνέχεια σαν να το ενοχλει κάτι
Μετρήσεις, Αμμωνία=0, Νίτριτ=0, Νίτρατ=10, KH=17, PH=8,4, Phosphate=0, CA=340. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω ρε παιδί μου όλα τα άσχημα σε σένα τυχαίνουν???
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να πώ και το άλλο, τα μαλακά που έχω 1 σαρκόφυτο και 2 sinularia δεν λένε να πάρουνε τα επάνω τους, τους άλλαξα μέρος μήπως εκεί δεν τους άρεσε!!!
αλλά δεν νομίζω ότι φταιει αυτό, το φώς δεν είναι τέλειο, αλλα για αυτά μου είπαν οτι δεν χρειάζεται έντονος πολύ φωτισμός έχω 200 watt. Οπότε κάτι άλλο συμβαίνη στο ενυδρείο μου και δεν μπορώ να το ανακαλύψω!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
AQUARIUM CORALS - Eric Borneman & Scott W. Michael | ninikos58 | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 26-06-05 22:15 |