|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά,
θα έλεγα μία ενότητα στα γενικά γιατί θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω(γλυκό νερό,θαλασσινό,aquascaping). Και αυτό να χωρίζεται σε δύο κατηγορίες,η μία τεχνικά(τρόπους λήψης,χρήσιμα και ενδιαφέρον site) και μία για της φωτογραφίες των μελών(aquascaping,φυτά,ψάρια κτλ και θα έλεγα και άλλα θέματα(πχ φύση) αλλα χωρίς να ξεφεύγη βέβαια). Νομίζω ότι η φωτογραφία μπορεί να βοηθήσει στην εξάπλωση του χόμπι μας. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι τετοιο σκεφτηκε και ο Αμανο...
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Z_X αν συνεχίσεις έτσι βλέπω τον Amano άνεργο!!! Με την ευκαιρία έχω μια olympus c-60. Μπορείς να μου πεις τη γνώμη σου για την συγκεκριμένη μηχανή;;; Σκέφτομαι να την αλλάξω αν τελικά μου πείς και εσύ πως είναι μάπα
|
|||
|
|||
![]()
Πριν ξεκινήσετε συζήτηση για τη συγκεκριμένη μηχανή, κρατηθείτε μέχρι να ετοιμαστεί η νέα κατηγορία και ξεκινάτε εκεί το θέμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανένα νέο από τη δημιουργία της νέας κατηγορίας;;;;
|
||||
|
||||
![]()
Και με το shout
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απίστευτη Φωτογραφία Γέννας!!!!! | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 23-12-05 17:57 |
Φωτογραφία... | Filippos | Malawi | 13 | 29-10-05 22:25 |
Φωτογραφία | giannis1976 | Greek Aquarist's Boards | 3 | 05-03-05 20:04 |