|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
διακρινω μεσα σου τη χαρα της δημιουργιας και μαρεσει αυτο!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οκ ευχαριστώ πολύ φίλε μου..... Μόλις γίνουν σχέδια και αποφασίσω τελικά τι ακριβώς θα γίνει θα ανεβάσω τις ιδέες μου να μου πείτε πως σας φαίνονται.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν έκατσα και έκανα ένα πρόχειρο σχέδιο του καπακιού που
σκοπέυω να κάνω για το ενυδρείο.... Από φωτισμό θα βάλω μάλλον 2 λάμπες Τ5 και εδώ θέλω να κάνω μια ερώτηση..... Χρειάζεται να βάλω ανεμιστηράκια....??? ![]() ![]() Στο σχέδιο βέβαια το προέβλαψα αλλά δεν ξέρω αν είναι απαραίτητα..... Τι λέτε????? Και κάτι ακόμα..... Η θέση που έχει μπει ο χώρος για τις λάμπες είναι καλά ή είναι πολύ πίσω...??? Θα καλείπτει τα 2/3 περίπου του καπακιού.... Το φως θα διαχέεται σωστά...??? Από φυτά δεν έχω σκοπό να βάλω πολύ απαιτητικά και όσα μπουν θα είναι στο πίσω μέρος..... Φυσικά πίσω θα έχει τις απαιτούμενες τρύπες για τα σωληνάκια του φίλτρου μιας και θα είναι εξωτερικό και ότι άλλο απαιτείται..... Και θα είναι κάπως έτσι.... |
|
||||
|
||||
![]()
Οπωσδηποτε..
Το καλοκαιρι προβλεπεται θερμο. |
|
||||
|
||||
![]()
Και κάτι ακόμα...
Τα ανεμιστηράκια πρέπει να χτυπάνε το νερό και 'οχι απλώς να κυκλοφορούν τον αέρα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάποια πατέντα θα βρω γι αυτό να το στρέψω προς το νερό.... Το άλλο όμως που θα διώχνει τον αέρα προς τα έξω...???? Υπάρχει λόγος να είναι προς το νερό...??? ¶χρηστο δεν θα είναι....??? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν βάζω ανεμιστήρα να βγάζει τον αέρα.
Βγαίνει μόνος του από τις διάφορες τρύπες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μέσου της εξάχνωσης του νερού μειώνεται η θερμοκρασία του. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Κατασκευή ενυδρείου | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-09-04 13:26 |
Κατασκευή μικρού ενυδρείου | oscar | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 14-09-04 12:50 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 09-08-04 15:00 |